Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

RedTop 3 l-es légyfogó légycsapda

Ár:
3.520 Ft (2.772 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: RT002
Szállítási díj: 1.016 Ft
Várható szállítás: 2019. december 09.
A REDTOP Dél-Afrikában gyártott légyfogó rendszer, melynek célja, hogy csapdába ejtse, s így távol tartsa a legyeket a háztól és a házhoz tartozó melléképületektől, illetve mezőgazdasági felhasználás esetén az állatoktól. A REDTOP egy forradalmian új elképzelés a légymentesítésre. A termék környezetbarát, az ózonréteget sem károsítja.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A rendszer lényege, hogy a PONGO csali por hatására a piros tető nyílásain, majd a szűkítő hálón keresztül a fóliazsákba repülnek a legyek, ahonnan már nem tudnak kiszabadulni. Ennek két oka van, egyrészt, hogy a légy mindig a fény felé repül, melyet a tető teljesen elzár, másrészt a piros tetőhöz tartozó szűkítő tölcsér nem teszi lehetővé a kirepülést. A fóliazsáknak kb. egynegyed része van megtöltve vízzel és a csali porral. A csali elpusztult tengeri állatok tetemének kiszárított, és porrá tört keveréke. A víz hatására keletkező biológiai bomlás során olyan szagot áraszt, amely a legyek szaporodási ösztönére hat. Ezáltal - széljárástól függően - 10-40 méteres körből csalogatja csapdába a legyeket. A bekerült legyek a felső háromnegyed részben röpdösnek, és ezzel a még kint lévő legyeket is odacsalogatják. Ezt követően elpusztulnak.

TELJESEN KÖRNYEZETBARÁT

A RedTop légyfogó rendszere biológiailag lebomló csaliport használ, ami csapdába ejti a legyeket, mielőtt bosszúságot okoznának.


HOSSZÚ MŰKÖDÉS ÉS KIEMELT HATÉKONYSÁG

Egy csapda több mint 12 hétig képes hatékonyan működni, és akár 20.000 legyet is képes elfogni.
 

KÖNNYEN UTÁNTÖLTHETŐ

Mikor a zsák megtelt léggyel, a kert végében egy gödörbe kiüríthető, majd kimosva egy új csaliporral feltöltve máris újra beüzemelhető. A megtelt műanyag zsákot újra cserélheti egy Szervizcsomag megvásárlásával ami csaliport is tartalmaz. A szervizcsomagban található tasak a 8 l-es csapdához azonnal alkalmazható, vagy egy perforáció mentén eltéphető és a 3 l-es csapdára is alkalmazható lesz.
 

PRÉMIUM MINŐSÉG

A terméket kültéri használatra tervezték ezért a tető és zacskó anyaga UV álló, így akár tűző napra is ki lehet tenni.
 

TÖBB MÉRETBEN IS ELÉRHETŐ

A termék két űrtartalommal (3 liter & 8 liter) is elérhető, hogy akár otthoni használatra, akár mezőgazdasági felhasználásra is alkalmas
 

A HATÁSOFOKA AZ IDŐVEL NŐ

A termék hatásfoka az idővel nő, nem hogy csökkenne, mert az elkapott legyek ahogy bomlásnak indulnak, egyre több legyet vonzanak a csapdába!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!