Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Metabond fémfelület-nemesítők

A kenéstechnika idegen szóval a tribológia. A kölcsönösen egymásra ható és egymáshoz viszonyítva elmozduló felületek tudománya és technológiája. Magában foglalja a súrlódás, a kopás és a kenés folyamatát, azaz a kenőanyag és a környezet egységét.

A világ energiatermelésének mintegy 25%-a a súrlódás útján vész el. Ez az energiamennyiség elegendő lenne Európa teljes körű energiaszükségletének kielégítésére.

Az utóbbi évtizedekben éppen ezért fordult tudósaink és szakembereink figyelme a súrlódási veszteségek csökkentése felé, és a 90-es évek elejére kifejlesztették a METABOND fémfelület-nemesítő termékcsaládot, mely alkalmas a súrlódási veszteségek 60%-os csökkentésére és megfelelt a kor legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak is.

A legújabb generációs Metabond súrlódás- és kopáscsökkentő termékek a fémfelület-nemesítést a hozzáadott vészfutást is viselő nanotechnológiás kerámiát és a kenés-elősegítést ötvözik. Így a kezelt berendezések élettartama megháromszorozódik.

Ahhoz, hogy ipari felhasználók is részesüljenek a súrlódáscsökkentés áldásos hatásából egy egész termékpaletta létrehozására volt szükség.

Ebben a kategóriában szereplő termékeket itt meg tudja rendelni.

Üzemanyag adalékokat és olajakat ezen a felületen nem tud rendelni. Tudok segíteni viszont abban, hogy közvetlenül a Metabondtól tudjon vásárolni metabond áron. 20/338-9898 - Sipos István

Rendezés:
Nézet: