Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Metabond PRO fémfelület nemesítő 250 ml

Ár:
15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. július 24.

A Metabond PRO kiválóan alkalmas normál állapotú 1990-es évek után fejlesztett, Start/Stop rendszerrel nem rendelkező autó motorjának kezelésére, a gyári előírásnak megfelelő viszkozitású 5W20-30-40-50 esetleg 10W40-50-60 motorolajhoz keverve.

A termék nano méretű kerámiát tartalmaz.

Próbálja ki a Metabond minőséget!

Menny.:db

Leírás

Mi a különbség a Metabond ECO és PRO olajadalékok között?

A Metabond PRO nagyobb sebességet tesz lehetővé és hosszútávon megvalósítja a gondtalan, sportosabb autózás élményét.

A Metabond PRO az észter bázisnak köszönhetően magasabb koncentrációban tartalmaz adalékokat és fémfelület-nemesítőt a Metabond ECO-hoz képest.

Így fokozottabb igénybevételt, teljesítményt, gyorsulást és még halkabb és alacsonyabb hőmérsékletű üzemelést tesz lehetővé, mint a hasonló Metabond ECO termék használata.

A ma legkorszerűbb hamumentes fémfelület-nemesítőhöz hozzáadott nanotechnológiás kerámia különösen alacsony súrlódási tulajdonságai és a legkorszerűbb kenés-elősegítő összetevők miatt a Metabond PRO biztonsági kenést nyújt.

Ez megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a motor teljesítményének növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár. Új motorban folyamatosan használva a berendezés élettartamát megháromszorozza.

Mivel a Metabond PRO fémfelület-nemesítője az egymáson súrlódó fémekbe épül be és azok saját anyagát nemesíti fel, kiküszöböli a hidegindítási nehézségeket és védőhatást biztosít rövid idejű részleges olajhiány, vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is.

A Metabonddal kezelt olaj a kenőképességét később veszíti el, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérséklődik a környezeti terhelés is.

Felhasználási területe:

Start/Stop rendszerrel nem rendelkező személygépjárművek és kishaszongépjárművek benzin-, dízel- és gázüzemű motorjaiban használható.

Keverhető minden ásványi, rész vagy teljesen szintetikus, akár észter bázisú személygépjármű 5W20-30-40-50 esetleg 10W40-50-60 viszkozitású motorolajjal.

Használata:

Egyszerűen a flakon tartalmát meleg radiátoron vagy meleg vízbe állítva felmelegítjük önthető állagúra, jól felrázzuk és 1 flakon (250 ml) mennyiséget a motorba (4-8 liter olajtöltet) a friss, üzemmeleg motorolajhoz öntjük, majd a motort néhány percig járatjuk. A kezelést minden olajcserénél megismételjük. Használata feltételezi az előírt minőségű és viszkozitású motorolaj alkalmazását!

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés-ár: 

250 ml 15.500 Ft Ft - 167 pont

Törzsvásárlóként, vagy Metabond munkatársként 25%-al olcsóbban vásárolhat. 

Érdeklődjön a részletekről a 20/338-9898-as telefonszámon (Sipos István)

biztonsági adatlap

Metabond termékek 1991-2023

Az összes fémfelület nemesítő

A termék címkék segítségével listázhatja a termékeket a jelzett kategória, szín vagy méret alapján. fémfelület nemesítők