Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Kártevők elleni védekezés

A kártevők elleni kategóriában az alábbi állatok ellen talál hatékony megoldásokat:

Ágyi poloskák ellen, Csótányok ellen, Darazsak ellen, Egerek ellen, Galambok ellen, Hangyák ellen, Kullancsok ellen, Legyek ellen , Molylepkék ellen, Nyestek ellen, Patkányok ellen, Szúnyogok ellen, Vakondok ellen.

Attól függően, hogy Ön hol lakik, különböző kártevők zavarhatják. A kínálatunkban szereplő termékek többnyire elriasztják az állatokat, kártevőket. Egyes termékek élve elfogják őket és néhány termék pedig elpusztítja az adott kártevőket.

Keressen bennünket az élő cset alkalmazásban, vagy telefonáljon bátran ha tanácstalan a termék hasznossága, vagy használatával kapcsolatban.

Az ultrahangos készülékek a legnagyobb hatékonysággal beltéren alkalmazhatóak és különböző nagyságú területekre vannak méretezve. Nagyon fontos a telepítésnél, hogy a készülékekből kilépő ultrahang kemény felületek felé legyen irányítva, hogy a visszaverődést kihasználva maximálisan ki tudja fejteni a riasztó hatását.

Tartsa távol a házától a kártevőket!

Mindannyiunk életét megnehezíti ha valamilyen kártevő megjelenik a környezetünkben.

Az őszi időszakban a rágcsálók és a menyétfélék előszeretettel húzódnak a melegebb és táplálékban bővelkedő helyek felé. 

Áttelelelő helyet keresnek a pincékben, garázsokban, padlásokon, vagy rosszabb estben a lakásunkban.

Mindenképpen kell valamit tenni ezekkel a kártevőkkel. Megzavarják az életünket, megrágják az élelmiszereinket és nagyon sok dologban kárt tesznek, amihez hozzáférnek.

Hogyan védekezhet a kártevők ellen?

Az alábbi módszereket javasoljuk:

Ne tartson a kártevők számára könnyen elérhető helyen őket vonzó ételeket.

Amennyiben lehet, kerülje a vegyszerekkel való védekezést a család egészségének védelme érdekében.

Keressen vegyszermentes módszereket. 

Ma már rendkívül megbízható kártevők elleni eszközök állnak a rendelkezésünkre.

Ultrahangos egérriasztó - ultrahangos rágcsálóriasztó - ultrahangos patkányriasztó - ultrahangos nyestriasztó

Az ultrahangos és elektromos riasztók nagy előnye, hogy nem mérgezik a környezetet.

Az egér riasztók, a patkány riasztók és a nyest riasztók kifejezetten a terek védelmére szolgálnak. Garázsba, padlásra, lakásba, melléképületekbe javasoljuk. Karbantartás és vegyszerek nélkül tartja távol a kártevőket. Csak csatlakoztatja egy konnektorba, vagy elemekkel működtetve éjjel-nappal dolgozik. 

A változó frekvenciájú ultrahanghoz a kártevők nem tudnak hozzászokni, viszont „el tudnak bújni előle”, ha résekbe, vagy más kemény felület mögé bemásznak, mert oda az ultrahang a fizikai tulajdonsága miatt nem tud behatolni. Érdemes ilyen esetekben kombinált védekezést alkalmazni. 

A fent említett eszközök a mindennapi életet nem zavarják, alacson fogyasztásúak. 

Biztonságos környezet, vegyszermentesen!