Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Metabond TRUCK fémfelület nemesítő 1000 ml

Ár:
43.100 Ft (33.937 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.143 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. április 17.

Kiszerelés: 1 liter.

A Metabond TRUCK haszongépjárművek Euro I, II, III, IV, V és VI környezetvédelmi besorolású motorjainak legkorszerűbb fémfelület-nemesítőt tartalmazó hamumentes olajadaléka, kiemelkedő súrlódáscsökkentő és rendkívüli kenésjavító hatással.

Ajánlott haszongépjárművek, akár NOx csökkentő rendszerekkel kombinált dízelüzemű motorjaiba az előírt minőségű kenőolajhoz keverve.

Korábbi fejlesztéstől eltérően ez a termék kerámiát nem tartalmaz!

Menny.:db

Leírás

A Metabond TRUCK a közelmúltban fejlesztésen esett át! Megújult összetétellel, modern, letisztult dizájnnal bevezető áron kerül forgalomba.

A technológiai fejlődés nem áll meg, sőt. A haszongépjármű motorgyártók is rohamos tempóban jönnek elő újabbnál újabb fejlesztéseikkel, technológiai újításaikkal. A Metabond válasza a megújult Metabond TRUCK.

Miben nyújt többet a megújult Metabond TRUCK?

A megújult kerámiamentes Metabond TRUCK az új észter bázisnak köszönhetően rendkívül magas koncentrációban tartalmaz sokkal korszerűbb kenést segítő adalékokat és fémfelületnemesítőt a korábbihoz képest. Ezáltal jelentős üzemanyag-megtakarítás mellett észrevehetően magasabb igénybevételt, teljesítményt, gyorsulást és még halkabb, alacsonyabb hőmérsékletű üzemelést tesz lehetővé, mindemellett megnöveli a motorolaj potenciálját.

A flakonon és a leírásban is szereplő motorgyártói előírások alkalmasak a felhasználás területének beazonosítására.

Kinek érdemes a megújult Metabond TRUCK-ot használni?

Elsősorban azoknak, akiknek számít az üzemanyag-fogyasztás, karbantartás mérséklése és a motor duplájára növelhető futásteljesítménye.

A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által létrehozott energia 25%-a a keletkező súrlódás legyőzésére fordítódik. Ezt a súrlódási veszteséget a Metabond TRUCK 60%-kal csökkenti.

A METABOND elsődleges hatása a kémiai fémfelület-nemesítés, melynek következtében a termék ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így a motorban lecsökken a kopás és a karbantartási költség. A ma legkorszerűbb hamumentes fémfelület-nemesítő és a hozzáadott kenés-elősegítő összetevők hatására a Metabond TRUCK a motorok leadott teljesítményét és futásteljesítményét jelentősen növeli.

Hatékony üzemanyag-takarékosságot biztosít a motor védelmének veszélyeztetése nélkül!

Használatával jelentősen csökken a károsanyag-kibocsátás, valamint nagymértékben csökken az esetleges olajfogyasztás.

A Metabond TRUCK nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, akár extrém terhelés esetén is ideális feltételeket biztosít a kenőolajok számára. Ez megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a motor teljesítményének jelentős növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár.

A Metabond TRUCK használata kiküszöböli a hidegindítási problémákat és védőhatást biztosít rövid idejű részleges olajhiány esetén is.

A nagymértékben lecsökkenő súrlódás által a rezgés, zajszint, azonnal észrevehetően mérséklődik. Folyamatos alkalmazása mellett a motor élettartama megduplázódik.

A Metabonddal kezelt berendezések kenőanyagai az ideálisabb működési körülmények hatására kenőképességüket hosszabb ideig megtartják, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérséklődik a környezeti terhelés.

Felhasználási területe:

Elsősorban nagyhaszongépjárművek, buszok, mezőgazdasági gépek, bányagépek és földmunkagépek dízelüzemű motorjaiban használható.

Keverhető minden szintetikus és ásványi bázisú kenőolajhoz.

A termék összetevői az alább felsorolt minősítéseket is kielégítik:

ACEA E6-16/E9-16/E7-16, API CJ-4/SN, MB 228.51/228.31/235.28, MAN M 3677/3477/3271-1, MTU Type 3.1, Volvo VDS-4/VDS-3/CNG, Mack EO-O Premium Plus-07, Mack EO-N Premium Plus, Mack EO-M Plus, Renault Truck RLD-3, Cummins CES 20081, JASO DH-2, CAT ECF-3, Deutz DQC IV-10 LA, Detroit Diesel DDC 93K218, Voith Retarder Class B, Scania Low Ash, Cummins CES 20078, MACK EO-O PP-07, Renault Truck RGD/RXD, Scania LDF-4.

Használata:

Egyszerűen a flakon/kanna tartalmát meleg radiátoron, vagy meleg vízbe állítva felmelegítjük önthető állagúra, majd jól felrázzuk és 1 flakon (1 liter) mennyiséget a motorba (25-35 liter olajtöltet) a friss üzemmeleg motorolajhoz öntjük, majd a motort néhány percig járatjuk.

Kisebb vagy nagyobb olajtöltet esetén kb. 5% a keverési arány. A kezelést minden olajcserénél megismételjük. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását!                                                                  

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

Kiszerelés-ár:

1 liter 43.100 Ft Ft - 451 pont

5 liter 204.700 Ft - 2136 pont

Törzsvásárlóként, vagy Metabond munkatársként 25%-al olcsóbban vásárolhat. 

Érdeklődjön a részletekről a 20/338-9898-as telefonszámon (Sipos István)

Truck biztonsági adatlap
Truck termék adatlap
Truck TÜV vizsgálati bizonyítvány

Metabond termékek 1991-2023

Az összes fémfelület nemesítő

A termék címkék segítségével listázhatja a termékeket a jelzett kategória, szín vagy méret alapján. fémfelület nemesítők