Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Aquaphor Modern víztisztító - Aquaphor szűrőbetétek

Az Aquaphor víztisztító termékcsalád minden készüléke egy speciális szűrőbetét komponenst - Aqualen - tartalmaz, amely komponens gondoskodik a szűrőbetét teljes élettartama alatti makulátlanul tiszta, minőségi ivó- és főzővízről.
Rendezés:
Nézet:

Miért népszerűek az Aquaphor víztisztító termékek?

Minõség: 

Az Aquaphor víztisztítók egy világszerte megtalálható víztisztító termékcsalád tagjai. Víztisztítók gyártója az Aquaphor International.

Megbízhatóság: 

Az Aquaphor víztisztító termékcsalád minden készüléke egy speciális szűrőbetét komponenst - Aqualen - tartalmaz, amely komponens gondoskodik a szűrőbetét teljes élettartama alatti makulátlanul tiszta, minőségi ivó- és főzővízről.

Szakértelem: 

Az Aquaphor International egy víztisztítók gyártására szakosodott cégcsoport. Garantálja, hogy termékei mindenkor megfelelnek a kor legmagasabb követelményeinek. A termékeik újabb és újabb ellenőrzéseken és fejlesztéseken esnek keresztül.

1. Mit kell tudni az Aquaphor víztisztítók gyártójáról?

A víztisztítók gyártója az Aquaphor International, amely 25 éve gyárt kizárólag víztisztítással kapcsolatos termékeket. Az Aquaphor International az amerikai Electrophor Corporation leányvállalata.

Az Aquaphor víztisztítók gyártása, tesztelése és fejlesztése Észtországban, Németországban és az USA-ban történik. A gyártó termékei több mint 50 országban megtalálhatóak.

2. Mi a legfontosabb jellemzője az Aquaphor víztisztítóknak? 

Az Aquaphor víztisztítók egyik legfontosabb jellemzője az ásványi anyag megtartás. Ez azt jelenti, hogy az ivóvízben a tisztítást követően is megtalálhatóak lesznek az adott csapvízre jellemző ásványok, amely ásványok rendszerint az emberi szervezet számára fontosak és értékesek.

A másik fontos jellemző a szűrőbetétek Aqualen tartalma, amely anyag biztosítja a szűrés magas hatékonyságot.

3. Miben térnek el az Aquaphor víztisztítók más ásványi anyag megtartó víztisztítóktól?

Egyes víztisztító gyártók termékeiben többnyire csak aktív szén található, amely aktív szén önmagában alkalmazva 4-5 hónapos élettartam után már nem nyújtja az elvárt hatást.

Az Aquaphor víztisztítókban a hagyományosan alkalmazott aktív szén mellett a cég által kifejlesztett Aqualen névre hallgató szabadalmaztatott anyag végzi a dolgok oroszlán részét.

Ez az anyag adja a Aquaphor víztisztítók magas hatékonyságú szűrését, ill. azt, hogy az adott készülék a szűrőbetétének teljes élettartama alatt biztonságosan, tiszta, finom vizet szolgáltasson.

4. Mennyire bonyolult az Aquaphor víztisztítók szűrőbetét cseréjé?

Az összes víztisztító úgy lett kialakítva, hogy a szűrőbetét cseréje otthon házilag pár perc alatt könnyen elvégezhető legyen, szaktudást valamint fizikai erőt ne igényeljen. A szűrőbetétek élettartama az adott készülék leírásában található meg, így könnyen kalkulálni tud a szűrőbetét cseréből adódó "éves fenntartási költséggel".

5. Érezhető-e különbség a normál csapvíz ill. a tisztított víz íze között?

Az Aquaphor víztisztítók esetében mindenképpen. Alap esetben a klór az, ami minden esetben benne van a hálózati csapvízben és mind ízlés mind szaglás útját érezhető a jelenléte.

Mivel az Aquaphor víztisztítók a klór szűrését pl. 100%-os hatékonysággal végzik, ezért jelentősen javult a víz élvezeti értéke a tisztítás előtti állapothoz képest. Fontos azonban, hogy pl. nyári időszakban a tisztított vizet is megfelelő hőmérsékletűre hűtsük, azaz fogyasztás előtt egy időre hűtőben tároljuk.

6. Használható-e a tisztított víz a főzéshez is?

Természetesen igen. Mivel érezhető a víz ízének minőségi javulása az otthon elkészített víz alapú italok, ill. ételek esetében is, ezért érdemes a tisztított vizet minden lehetséges modon felhasználni. Egyes háztartásokban még a szoba növényeket is tisztított vízzel "itatják".