Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

RedTop 3 l-es légyfogó légycsapda - biológiai légyírtó

Ár:
4.572 Ft (3.600 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. július 24.

Legyek ellen! RedTop 3 l-es légyfogó légycsapda - biológiai légyírtó eszköz csaliporral.

RedTop Dél-Afrikában gyártott légyfogó rendszer, melynek célja, hogy csapdába ejtse, s így távol tartsa a legyeket a háztól és a házhoz tartozó melléképületektől, illetve mezőgazdasági felhasználás esetén az állatoktól.

A RedTop egy forradalmian új elképzelés a légymentesítésre. A termék környezetbarát megoldás a legyek ellen. A légycsapda csalétek használatával az ózonréteget nem károsítja.

A vélemények alatt beltérre való Bros légyfogó, légycsapda termékeket is talál.

 

Menny.:db

Leírás

A rendszer lényege, hogy a PONGO csali por hatására a piros tető nyílásain, majd a szűkítő hálón keresztül a fóliazsákba repülnek a legyek, ahonnan már nem tudnak kiszabadulni.

Ennek két oka van, egyrészt, hogy a légy mindig a fény felé repül, melyet a tető teljesen elzár, másrészt a piros tetőhöz tartozó szűkítő tölcsér nem teszi lehetővé a kirepülést.

A fóliazsáknak kb. egynegyed része van megtöltve vízzel (1 liter langyos klórmentes) és a csali porral. A légycsapda csalipor elpusztult tengeri állatok tetemének kiszárított, és porrá tört keveréke növényi olajjal keverve.

A víz hatására keletkező biológiai bomlás során olyan szagot áraszt, amely a legyek szaporodási ösztönére hat. Ezáltal - széljárástól függően - 10-40 méteres körből csalogatja csapdába a legyeket.

A bekerült legyek a felső háromnegyed részben röpdösnek, és ezzel a még kint lévő legyeket is odacsalogatják. Ezt követően elpusztulnak.

Teljesen környezetbarát

A RedTop légyfogó rendszere biológiailag lebomló csaliport használ, ami csapdába ejti a legyeket, mielőtt bosszúságot okoznának.

Hosszú működés és kiemelt hatékonyság

Egy csapda 4-6 hétig képes hatékonyan működni, és akár 10.000 legyet is képes befogni. Tartósan magas hőmérséklet esetén, amikor nagyon kedvező az időjárás a legyek szaporodásához jóval hamarabb megtelhet a csapda. Ebben az esetben akár 2 hét alatt is megtelik a zacskó léggyel.

Könnyen utántölthető

Mikor a zsák megtelt léggyel, a kert végében egy gödörbe kiüríthető, majd kimosva egy új csaliporral feltöltve máris újra beüzemelhető. A megtelt műanyag zsákot újra cserélheti egy Szervizcsomag megvásárlásával ami csaliport is tartalmaz. A szervizcsomagban található tasak a 8 l-es csapdához azonnal alkalmazható, vagy egy perforáció mentén eltéphető és a 3 l-es csapdára is alkalmazható lesz.

Prémium minőség

A terméket kültéri használatra tervezték ezért a tető és zacskó anyaga UV álló, így akár tűző napra is ki lehet tenni.

Több méretben is rendelhető

A termék két űrtartalommal (3 liter & 8 liter) is elérhető, hogy akár otthoni használatra, akár mezőgazdasági felhasználásra is alkalmas. A készlet minden esetben tartalmazza a csaliport is. 

A hatásfoka az idővel nő

A termék hatásfoka az idővel nő, nem hogy csökkenne, mert az elkapott legyek ahogy bomlásnak indulnak, egyre több legyet vonzanak a csapdába!

A 3 literes RedTop légycsapda ürítése, újratöltése.


Meddig élnek a legyek?

A házi legyek 15-25 napig élnek és ezen idő alatt a nőstények 4-6 alkalommal raknak le petéket.

Mit esznek a legyek?

Elsősorban rothadó húst, gyümölcsöt és állati ürüléket. Nyaló-szívó szájszervével csak folyékony táplálékokat képesek fogyasztani. Táplálkozás előtt a legyek ezért megnyálazzák táplálékukat.

Mivel az ember táplálékára is rászáll, sok betegséget terjeszt. Egyes becslések szerint ezek száma kb. 30. A legismertebbek ezek közül a tífusz, a kolera, a vérhas és a tuberkulózis is.

A legyek akár 100 különféle baktériumot is hordozhatnak a szárnyaikon, lábaikon.

A Redtop légycsapda rendszer több szempontból is hatékony biológiai légyirtó eszköz, amelyek közül a legfontosabbak a következők:

  1. Környezetbarát: A Redtop légycsapda rendszer nem használ vegyszereket vagy toxikus anyagokat, így nem szennyezi a környezetet és biztonságosan használható lakó- és munkaterületeken, valamint állatok közelében.

  2. Célzott hatékonyság: A csapda kifejezetten a legyeket célozza meg, így minimalizálja a hasznos rovarok, például méhek és lepkék elpusztításának kockázatát, ami fontos a biodiverzitás megőrzése szempontjából.

  3. Egyszerű használat: A Redtop légycsapda könnyen beállítható és használható, nem igényel különleges ismereteket vagy felszerelést. A csapdát csak fel kell akasztani a megfelelő helyre, és hagyni, hogy végezze a dolgát.

  4. Gazdaságos: A csapda hosszú távú használatra készült, és hatékonyan működik anélkül, hogy gyakori cserére vagy karbantartásra lenne szükség, így költséghatékony megoldást nyújt a légyirtásra.

  5. Biztonságos állatok és emberek számára: Mivel a csapda nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem jelent veszélyt sem az emberekre, sem az állatokra, így különösen alkalmas mezőgazdasági területeken és állattartó telepeken való használatra.

  6. Hatékony és gyors: A csapda vonzó anyagokat használ a legyek csalogatására, amelyek gyorsan és nagy mennyiségben kerülnek a csapdába, így rövid idő alatt jelentős mértékben csökkentheti a légyállományt egy adott területen.

Vélemények

4.91
54 értékelés
5
(51)
4
(1)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2024. 07. 16.
Nagyon jó! Végre nyugodtan ehetünk, pihenhetünk a teraszon.
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 18.
Szerintem a leghatékonyabb termék,a legyek ellen!!Évek óta használom.Nagyon jó!!!
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 14.
Tökéletes,hatékony.
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 11.
Most 2023 nyarán használtam először a terméket. Meg vagyok vele elégedve. Már a második napon hatni kezdett, kb 1 hét múlva már rengeteg legyet megfogott. Másoknak is ajánlottam. Továbbá a rendelést követően 1 nap alatt kézhez kaptam. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2023. 07. 11.
Tavaly óta használom. Tökéletes, kihelyezése egyszerű, rengeteg legyet fog be.
Köszönöm a jó terméket!!!!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 26.
Már évek óta használom a lépcsapdát, egyszer megmérem súlyra, hogy mennyi legyet fogott össze, nagyon sokat, Meg vagyok elégedve vele, továbbra is fogom használni,.Üdv és Tisztelettel Pető János
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 20.
Szuper a termék, minden legyet befogott.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 20.
Évek óta használjuk, és eddig nem találtam ennél hatékonyabb terméket a piacon.
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 09.
Már két éve használom és teljesen meg vagyok elégedve a legyeknek annyi.
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 01.
Egyszerűen hihetetlen hogy milyen hatékony.Rengeteg legyet képes megfogni.Mindenkinek ajánlom aki küzd a legyekkel.
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 01.
nagyon jó termék második nap látszott a hatása! még 1 hónap sem telt el és rengeteg van benne ! kiváló termék !egyiket 07,13án az totál tele van a 2ikat 07,23án tettem ki gratulálok jó cucc !!
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 01.
Hihetetlenül jó termék. Három éve használjuk. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Rengeteg legyet össze gyűjt, kevés idő alatt . Kicsit büdös, de valamit, valamiért.
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 01.
Második éve használjuk a terméket, a 3 és a 8 literes változatot is. Elképesztően hatásos, nélkülözhetetlenné vált.
| 5 / 5 csillag!
2022. 08. 01.
Már több éve használjuk a légycsapdát. Tényleg nagyon szuper termék. Mi is jószág tartással foglalkoztunk, így nálunk is sok a légy . Nagyon hatásos termék, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekünk is nagyon bevált!!!
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 31.
Pár éve használom már a Red Top légycsapdat de amíg forgalmazzák biztosan nem fogok mást megvenni. Brutálisan hatékony, külterületi ingatlanon használom ahol rengeteg légy van de környezetünkben szerencsére a gyűjtőzsákban.
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 31.
Könnyen gyorsan összerakható hatékony csapda.
Valóban rengeteg legyet lehet vele elfogni a leírásokban olvashatóknak maximálissan megfelel a termék.
Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 30.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire hatásos lesz!!
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 30.
Nagyon pozitívan lepődtem meg! Én még ennyi csapdába esett legyet életemben nem láttam, mint amennyi a kihelyezést követö pár nap alatt összegyűlt a tartályban. Úgy tűnik, a 3 literes tartályt 8 literesre kell cserélnem!
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 29.
A kutyák miatt választottam a terméket, mert a spot on-ok semmit sem értek ,de ez a légycsapda rendkívüli,már a második napon elkezdte vonzani a legyeket és a 3. napon már a kutyákon se volt ,csak 1-2 darab.Azért mondanék 2 negatívumot is,de ez elhangzik a videóban is az egyik a jellegzetes szag ,rendkívül büdös 11 nap után ,de ez betudható a 12cm vastag légytetemeknek a másik pedig, hogy ugye hat hétig tart a por hatása lehet, hogy így van ,de előbb megtelik a zacskó minthogy elmúlna a hatás,de kárpótol, hogy nincs légy.Jövőre is ezt fogom választani.
| 5 / 5 csillag!
2022. 07. 29.
2-3 éve vettem Önöktől először, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Ugyan borzasztóan büdös volt, 50 méteres körzetben alig lehetett megmaradni tőle, viszont két hét alatt kiírtotta a legyeket, Így mire külföldről megjött a családom, elástuk a csapdát, és kellemes környezetben tudtuk tölteni az időt.

Nincsenek állatok a környéken, csak a vidéki, árnyékos melléképületekben (nem budi) mindig rengeteg légy gyűlik össze.

A most vásárolt termék is nagyon sok legyet összefogott, de hagyott is még bőven. A szaga sem volt olyan erős, mint régebben, sőt kicsit más szaga van. - Annak ellenére, hogy 32-34 C fok volt, a hatásfoka is gyengébb. Igaz, nem desztillált, "csak" forralt vizet hűtöttem langyosra, és azt öntöttem rá - de az angol használati utasításban sem szerepel desztillált viz, csak langyos viz.

Mivel nincs tudomásom más hasonló termékről, valószínű, ismét Önökhöz fogok fordulni, de tapasztaltaimat meg akartam osztani Önökkel.
| 4 / 5 csillag!
2022. 06. 22.
Kiváló termék! Csak ajánlani tudom! Egy negatívum viszont van, a hálós tölcsért rögzítő műanyag gyűrű nagyon törékeny. A csapda első ürítésénél eltört, de még így is használható.

(Kereskedői megjegyzés: A fenti értékelés a 3 literes RedTop termékről szól. Ezt alapból eldobhatóra gyártják. Az oldalon talál egy videót ennek a terméknek az ürítéséről és többszöri felhasználásáról. Egy vékony pengével javasolt kibillenteni a szorítő gyűrűt a rögzítő fül alól. )
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 29.
Tökéletes a hatása! Eltűntek a legyek. A szag, néha kellemetlen esténként.
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 29.
A termék jól bizonyított.Erős illata magához vonzotta a legyeket,ezzel jelentős mertékben csökkent a számuk.Rövid idő alatt a csapdába kerültek.
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 27.
Brutális hatékonyság! Több ezer elfogott légy!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 09. 26.
Rengeteg legyet megfogott!
| 5 / 5 csillag!
2021. 08. 12.
Néhány heti használat után a tapasztalatok, a keverék beindulásához kb. három nap kellett, addig csak egy-két légy tévedt be utána viszont a hatékonysága megsokszorozódott. A legyek száma egy hét után látványosan csökkent a környezetünkben, viszont a csapdát muszáj volt a javasolt távolság határára helyezni, mert a szaga csak a legyeknek csábító. Egyébként ez a hatékonyságát nem befolyásolta. Köszönöm a segítséget.
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 29.
Valóban nagyon hatásos a második napon már több száz légy veszett oda benne
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 12.
Több éve szenvedünk a lovak körüli legyek miatt.
Sok módszert kipróbáltam, de eredménytelen volt.
Most pár hete rendeltem először, de mindjárt 6 darabot a szóban forgó sípi félé légyfogóból.
Az előírásnak megfelelően igyekeztem eljárni és valóban 3-4 nap múlva, elkezdett beérni az anyag és bátran állítom, hogy szépen gyarapodnak a megfogott egyedek.
Hálás vagyok, hogy rátaláltam és persze, hogy meg is vettem a terméket.
Nagyban leredukálta már pár hét leforgása alatt a légy populációt.
Jó tanács: ha valamelyik nem működik a várnak megfelelően, akkor valóztatni kell az elhelyezésének helyszínén, esetleg magasságán!
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 08.
Már 3. éve rendelek ilyen típusú légyfogót. Pár hétig lehet használni 1 darabot, amikor már nem repkednek a tetejében legyek szabadon, akkor lehet kezdeni egy újat. Habár 100%-osan nem oldja meg a légyproblémát, de ha kirakok 2 darabot ebből az állatok környékén, akkor a tőle 20 méterre levő háznál kb. harmadannyi légy van mint előtte. Nekünk bevált.
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 08.
Miután megtaláltuk a megfelelő helyet, ebben az évbán már 2 db csapdát működtetünk. Tökéletes termék. Praktikus és hatásos. (mellettünk lévő ingatlanban állattartás folyik)
| 3 / 5 csillag!
2021. 07. 07.
( teljes nappal a légyfogó kihelyezése után, kb. 100db légytetem található a csapdában. Ítélje meg mindenki, hogy ez soknak vagy kevésnek számít. Várok még, hogy korrekt véleményt tudjak formálni a hatékonyságáról, lehet, hogy a további erjedéssel még vonzóbb lesz a legyek számára. Én most jelenleg egy hármast tudok adni jó szívvel.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 24.
Most rendeltünk másodszor 3L légyfogót , elképesztően jó hatása van , rengeteg legyet összeszed.Már az első nap is felfedezték maguknak a kis bogárkák pár órával az után ,hogy ki tettük. A mi nagy örömünkre ! :) A termékkel és a szolgáltatással egyaránt elégedettek vagyunk ! Köszönjük !
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 23.
Durván jó a cucc. Ahogy kitettük már másnap látványos mennyiségű légy volt benne. 4 nap után brutális.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 21.
Ipari mennyiségben fogja a legyeket,kíváló termék,nagyon hálás vagyok!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 17.
Évek óta kűzdünk a rengeteg léggyel mert a szomszédban nagyon sok állatot tartanak,mi pedig gyümölcs termesztéssel foglalkozunk így borzasztó kellemetlen!Megmondom őszintén teljesen véletlenül találtam rá a termékre,hiszen eddig légyírtó címen keresgéltem de vmiért a napokban rákerestem hogy légyfogó és láss csodát:)2 napja raktam ki mert a teraszon már nem lehetett megmaradni!Ma a második napon már kb 25db légy van is benne ugyhogy nagyon bizakodó vagyok,hogy a maradék 500at is megfogja:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 14.
Nagyon elégedett vagyok, második éve rendeljük, eddig ez a leghatékonyabb légyfogó berendezés, és ami még szuper, hogy környezetbarát.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 14.
Szuper egy találmány. Ennél hatékonyabb légyfogó nincsen szerintem. Tavaly vásároltam először, és a pozitív tapasztalat miatt rendszeres vásárló leszek. Rengeteg legyet begyűjt.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 03.
Három éve használom, hihetetlen mennyiségű legyet fog el minden évben, nincs a piacon még egy ilyen hatékony légyfogó. Mindig innen rendelem, gyors és pontos kézbesítés, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 03.
Nagyon hatékony szuper teszi a dolgàt,még csak hét napja van kint a tyúkok körül ,és màr hemzsegnek a zacskóba a legyek, ajànlani tudom mindenkinek, főleg azoknak akinek àllatok vannak , nekem nagyon bevàlt, ezutàn is tőle
rendelek.Köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 12.
3. Éve használom, csak ezt vásárolok légy ellen.
Kutyákkal foglalkozom, már a sírás kerulgetett, mert szét ragtak a legyek a kutyák füleit.
Mióta ezt használom, meg szűnt ez a probléma.

Köszönöm.
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 03.
Nagyon szuper termék hatékony én csak ezt ajánlom mindenkinek
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 28.
Megbízható, gyors a szállítás és nagyon bevált a termék. 30 éve élünk kertes házban, a szomszédságban disznókat tartanak, állandó küzdelmet folytattunk a legyekkel, gyakorlatilag nem lehetett kerti partit tartani, mert akármi került az asztalra, azonnal ellepték a legyek. Tavaly találtunk rá a termékre. Nagyon látványos, hogy milyen óriási mennyiségű legyet befog és érezhetően jobb lett a helyzet a kertünkben, már nem olyan kínos a kerti partik megtartása sem.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 19.
Nekem nagyon bevált. 2 éve használom kertes házban. Pár nap után szemmel láthatóan sok légy van benne.
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 30.
Gyors szállítás. A termék kiváló!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 14.
Nagyon hatékony szuper !!nagyon bevált !én már csak ezt veszem!!
| 3 / 5 csillag!
2020. 07. 21.
Nálunk nehezen indult be, igaz közbe jöttek az esős napok! Most már dolgozik,de azért még nem vagyunk légymentesek!
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 08.
MEG VAGYOK ELÉGEDVE A TERMÉKKEL. 5 NAP UTÁN MÁR RENGETEG LEGYET MEGFOGOTT A CSAPDA.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 07.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel. Meg sem kellett várni a 2-4 nap "beindulási időt", nálunk kihelyezés után 5 órával már hemzsegtek a legyek a "készülékbe". Azóta szinte légymentes a ház környéke. Köszönöm.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 30.
Gyors szállítás, jó termék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 22.
Talán két évtizede használom, eleinte az Ebayről vettem, amúgy dél-afrikai találmány.

Elképesztően hatásos! Évi kettő, max. 3 darab lefedi a "légyszezont" háztartási léptékben. Még a szomszédok is gratulálnak, mert hogy náluk sincs légy az én redtopom miatt. :-)

Lótartó barátom 20-asával veszi a szezonra. A szaga valóban lehet ijesztő, nem kell nagyon közel rakni a házhoz, megtalálják a legyek, elmennek a háztól. 5-6 hétig szokott nálam működni. 20 éves gyakorlati tapasztalat: amikor az eredeti szagáról átvált egy egész más szagra 5-6 hétnél, akkor már nem igazán vonzza a legyeket be, már csak a benne születettek röpködnek bent. Akkor jöhet a következő kirakása!

Én akkor rakom ki az évben elsőt, amikor már 1-1 légy betalált a házba, és felidegesít. Vízzel hetente utántölteni kötelező, mindig legyen az aljában vagy 10 centi víz, ne sűrűsödjön be!

Elképesztően tökéletes termék - maximálisan csakis ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 07.
Tavaly vásároltam meg először a terméket és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon sok legyet begyűjt, nem kell sokat foglalkozni vele. Többféle légyfogót kipróbáltam már, de eddig ez vált be a legjobban. Idén is ezt fogom használni.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 04.
Nagyon örülök ennek a terméknek. Hatékony, rengeteg legyet "begyűjt" !
Köszönöm SIPI WEB-BOLT !!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 29.
Múlt évben és az idén is ezt a terméket rendeltem. Nagyon bevált. és meg vagyok elégedve vele.. Mini kutyamenhely vagyunk, nagy segítség.. Nincsenek legyek... Köszönöm..
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 02.
Mi már jó pár éve használjuk, sertéseket tartunk. Eddig nem találtam ennél hatékonyabban és egyszerűbben működő légyírót! 3-4 csapdát indítok el hetes késleltetéssel,így szemel láthatóan sokkal kevesebb az istállók környékén a légy. Nagyon durva mennyiséget szed össze!!
CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDEN ÁLLATTARTÓNAK!!!