Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

RedTop szervizcsomag 3 l-es és 8 l-es légycsapdához - biológiai légyírtó

Ár:
2.921 Ft (2.300 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. július 24.

A RedTop szervizcsomag tartalmaz egy tasakot amely jó a 8 literes és a 3 literes RedTop légyfogó légycsapdára is.

Tartalmaz továbbá egy Pongo légycsapda csalétek csaliport is amellyel újból használatba helyezheti bármelyik légyfogóját. 

Ezt a szettet akkor érdemes vásárolni, ha a legyekkel megtelt tasakot nem kívánja kiüríteni, kimosni és újból felhasználni. 

Meddig élnek a legyek?

A házi legyek 15-25 napig élnek és ezen idő alatt a nőstények 4-6 alkalommal raknak le petéket.

Mit esznek a legyek?

Elsősorban rothadó húst, gyümölcsöt és állati ürüléket. Nyaló-szívó szájszervével csak folyékony táplálékokat képesek fogyasztani. Táplálkozás előtt a legyek ezért megnyálazzák táplálékukat.

Mivel az ember táplálékára is rászáll, sok betegséget terjeszt. Egyes becslések szerint ezek száma kb. 30. A legismertebbek ezek közül a tífusz, a kolera, a vérhas és a tuberkulózis is.

A legyek akár 100 különféle baktériumot is hordozhatnak a szárnyaikon, lábaikon.

A Redtop légycsapda rendszer több szempontból is hatékony biológiai légyirtó eszköz, amelyek közül a legfontosabbak a következők:

  1. Környezetbarát: A Redtop légycsapda rendszer nem használ vegyszereket vagy toxikus anyagokat, így nem szennyezi a környezetet és biztonságosan használható lakó- és munkaterületeken, valamint állatok közelében.

  2. Célzott hatékonyság: A csapda kifejezetten a legyeket célozza meg, így minimalizálja a hasznos rovarok, például méhek és lepkék elpusztításának kockázatát, ami fontos a biodiverzitás megőrzése szempontjából.

  3. Egyszerű használat: A Redtop légycsapda könnyen beállítható és használható, nem igényel különleges ismereteket vagy felszerelést. A csapdát csak fel kell akasztani a megfelelő helyre, és hagyni, hogy végezze a dolgát.

  4. Gazdaságos: A csapda hosszú távú használatra készült, és hatékonyan működik anélkül, hogy gyakori cserére vagy karbantartásra lenne szükség, így költséghatékony megoldást nyújt a légyirtásra.

  5. Biztonságos állatok és emberek számára: Mivel a csapda nem tartalmaz mérgező anyagokat, nem jelent veszélyt sem az emberekre, sem az állatokra, így különösen alkalmas mezőgazdasági területeken és állattartó telepeken való használatra.

  6. Hatékony és gyors: A csapda vonzó anyagokat használ a legyek csalogatására, amelyek gyorsan és nagy mennyiségben kerülnek a csapdába, így rövid idő alatt jelentős mértékben csökkentheti a légyállományt egy adott területen.

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!