Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

NICS D-vitamin + Kalcium

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Ez a doboz 365 darab, egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

1 havi adag ára: 3.216 Ft/hó - 106 Ft/db

Igényeljen NICS vásárlói kártyát -18% induló kedvezménnyel

A termékrendelés menete:

Tanácsadóként a NICS termékek népszerűsítésével foglalkozom és közvetítői tevékenységet folytatok a gyártó és a leendő vevők, tanácsadók között.

A termékekre előrendelést veszek fel, amit a NICS Zrt. fog elküldeni önnek.

Küldjön egy levelet a sipos@web-bolt.hu címre, hogy milyen termékeket szeretne rendelni, vagy hívjon a +36 20/338-9898 számon. 

A levele megérkezése után véglegesítjük a rendelést, egyeztetjük a szállítási és a fizetési módot.

Tájékoztatást kap a termék(ek)ről és a kedvezmények igénybevételéről.

Bízhat a gyors ügyintézésben!

A NICS Zrt. a termékeit tanácsadók közreműködésével értékesíti.

Amennyiben még nem tud dönteni, iratkozzon fel az információs hírlevelemre. 

Ide kattintson a feliratkozáshoz!

Termékrendelés menete - kedvezmények

Leírás

NICS probiotikus termékek - NICS D-vitamin + Kalcium

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik.

A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa.

A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhassonaktív formájába.

Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak.

Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő. Legfőbb természetes forrásai: halmájolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.

Miért fontos a D-vitamin?

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. ( A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.)

Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

Kalcium

A szervezetben több a kalcium, mint bármilyen más ásványi anyag. A kalcium és a foszfor együttesen felelős az egészséges csontokért és fogakért.

Az emberi test kalciumtartalmának főtömege a csontokban és a fogakban található.

A felnőtt ember csontjai kalciumtartalmának 20%-a évente felszívódik és újrapótlódik.

Felszívódásához a szervezetnek elegendő mennyiségű D-vitaminra van szüksége.

Ezen felül fontos feladatot lát el az ingerlékenység szabályozásában és az izomműködésben.

Különleges körülmények esetén, mint pl. a terhesség, utánpótlásra lehet szükség.

Legfőbb természetes forrásai: tej és tejtermékek, valamennyi sajtféle, szardínia, lazac, dió, napraforgómag, zöldfőzelékek.

Miért fontos a Kalcium?

Hozzájárul a izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez.

Részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben.

A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

Inulin és élőflóra

Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek.

probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket.

Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok.

A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.

prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.

Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya

A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára.

A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban.

Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.

Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.

A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.

Mit jelent a c.f.u. kifejezés?
c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). 
A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.
 
Milyen a hatékony élőflórás készítmény? 

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.

 
probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
 
Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
 
A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
 
Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint

Facebook elérések:

SIPI WEB-BOLT

Amennyiben rendszeresen használja a Facebookot, akkor kérem kedvelje vagy kövesse az oldalt.
Új termékekről, akciókról, kuponokról gyorsabban kap információt.
Hozzászólhat a posztokhoz, illetve a messenger-t használva azonnal kérdezhet.
Sportolói Facebook oldalam

1975-ben kezdtem el futni és még a mai napig is rendszeresen futok. Voltak kiermelkedően jó eredményeim ultramaratoni futásban.
Most 62 évesen már más célokkal, de még mindig rendszeresen futok. A korosztályommal (60-65 év közöttiek) versenyzek.
​Most éppen egy 100 km-es és egy 24 órás futóversenyre készülök. 

A SIPI WEB-BOLT kínálatában lévő termékek nagy részét használom, szóval közvetlen tapasztalatom van róluk.
Ezt a terméket most napi szinten fogyasztom. 
Amennyiben rendszeresen fut, kerékpározik, túrázik és segítségre, tanácsra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal.

Kövesse sportolói oldalamat és a felkészülésemet, talán kap néhány jó ötletet. :-)

Üdvözlettel: Sipos István 20/338-9898

A termék címkék segítségével listázhatja szín vagy forma alapján a termékeket. Éves termék - One Year Product