Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0029 Ultrahangos szúnyogriasztó 50 m2 területre (elemes)

Ár:
4.318 Ft (3.400 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. május 28.

A készülék kb. 50 m2-es területet véd. 

Beltéri használatra lett kifejlesztve működésjelző lámpával.

3 db AA elemmel működik (Nem tartozék az elem!)

Állítható intenzitás. Be/kikapcsoló gomb. Emberi füllel is hallható.

Van hálózatról működő változat is. 

Menny.:db

Leírás

Ideális otthoni használatra, legyen szó akár hálószobáról, gyerekszobáról, vagy kempngezéskor a sátorba. Négy frekvenciája van. 

A szúnyogok, rovarok elleni védekezésben 100 %-os megoldás nincs.

A leghatékonyabb megoldás az, ha a különböző módszereket kombinálja!

A készülék a szúnyogok számát csökkenti jelentősen a vonzáskörzetében. Vegyi termékektől, méregtől mentes. 

Csak a nőstények és a megtermékenyített szúnyogok csípnek.

A Weitech Mozzzkito Repeller a repülő hím szúnyogok hangját utánozza. A kibocsátó hatósugarán belül a nőstények azt hiszik, hogy a hímek üldözik őket, és elrepülnek a védett területről, mivel születésük után csak egyszer párosodnak.

Harapnak és vért szívnak, amely nélkülözhetetlen fehérjeforrás nekik a több ezer tojás lerakásához

Rakja az egységet a védendő terület közelébe.

Használja a tekerőgombot a bekapcsoláshoz és a hangerő növeléséhez. Azt javasolom, hogy nappal állítson be nagyobb hangerőt, éjszakára pedig csökkentse le. 

A Culicidae egy rovarcsalád, amelyet általában szúnyognak vagy (Québecben) maringouinnak neveznek. A kétszárnyúak (Diptera) rendjébe és a fonálférgek (Nematocera) alrendjébe sorolt ​​családra jellemzőek a hosszú, finom antennájú, többszörös artikulációjú egyedek és a hosszú szájrésszel rendelkező nőstények merev szúró-szívó típusú ormány formájában.

A szúnyogok rendkívül fontos szerepet töltenek be az emberi (vagy állati) egészségügyben, hiszen a kártevő rovarok ezen státusza mellett fájdalmas harapásukkal az emberre átvihető kórokozó-hordozók legfontosabb csoportját okozzák. Többek között a szúnyogok felelősek a maláriáért, az emberi halálozás egyik fő okáért, valamint számos vírusos betegségért.

A vérrel való táplálás elengedhetetlen a vérszívó fajok tojásrakásához. A sorozat (vérliszt, peteérés és tojásrakás) többször megismétlődik a szúnyog élete során, és gonotróf ciklusnak nevezik.

A ciklus időtartama a fajtól, de különösen a külső hőmérséklettől függ (pl. a gambiae esetében a ciklus 48 óráig tart, amikor az átlagos nappali/éjszakai hőmérséklet 23°C). A csípés általában éjszaka történik (különösen hajnalban vagy alkonyatkor), és 2-3 másodpercig tart, ha a szúnyogot nem zavarják.

A szaporodás érdekében a kifejlett nőstény megharapja az állatokat, hogy levegye a vérüket, amely tartalmazza a tojások éréséhez szükséges fehérjéket (különösen a sárgáját, amely táplálja az embriót). Ezeket a nőstényeket anautogénnek nevezik, szemben az autogén nőstényekkel (amelyeknek nincs szükségük vérre petéik éréséhez).

A harapás során a nőstény véralvadásgátló nyálat fecskendez be (lásd a szemközti fényképet), amely emberben egyénenként változó súlyosságú gyulladásos allergiás reakciót vált ki: ez viszkető „pattanást” képez.

Amikor a szúnyog befejezte a vérvételt, főleg a szárnyait használja a felszálláshoz, nem a lábát, mint a legtöbb rovar: felszálláskor szinte észrevehetetlen a megharapott egyed számára.

Nem az ember a fő áldozata a szúnyogoknak: távolról sem. E fajok több mint fele kizárólag madárvérrel táplálkozik, ezt követik a rágcsálók és a nagy emlősök, hüllők és kétéltűek.

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri használatra rágcsálók és rovarok ellen. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki nagyon magas (ultrahangos) frekvencián és nagy intenzitással. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. 

Ezeknek az ultrahangos jeleknek a folyamatos frekvenciamodulációja és intenzitása hatással van idegrendszerükre, megzavarják kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozzák, hogy meghallják ragadozóikat. 

Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

Az ultrahangos jelek hangként viselkednek: sima, kemény felületekről verődnek vissza. A porózus vagy puha anyagok elnyelik őket. Beltéren hatékonyabbak, mint kültéren.

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri és kűltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!