Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK3523 Ultrahangos egér riasztó - ultrahangos rovar riasztó 45 m2

Ár:
13.970 Ft (11.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. április 17.

A Weitech WK3523 ultrahangos egérriasztó készülék kb. 45 m2-es területet véd.

3 db-os szett.

Készülék beltéri használatra lett kifejlesztve működésjelző lámpával.

Közvetlenül csatlakoztatható 220 V-os konnektorhoz.

A nap 24 órájában használható.

72 óra után már észlelhető a hatása.

Energiafogyasztás: Maximum 0,62 Watt.

Menny.:db

Leírás

Az ultrahangos egérriasztó készülékek működési elve:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában számos független laboratóriumi vizsgálat igazolta. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz.

Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A rágcsálóriasztó készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket, házi tarantulát, versenyegereket. 

A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

Az egér riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti  kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a riasztó által védett területet. 

A készülék csak abban a helyiségben fejti ki a hatását ahol telepítették!

A készülék telepítése és beállítása:

Csatlakoztassa a rágcsálóriasztó készüléket egy 220-240 V fali konnektorhoz. A készülék megfelelő működését a piros LED fény jelzi. 

Válasszon olyan konnektort amely előtt nincs akadálya az ultrahang terjedésének. Mivel az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, maximalizálhatja a kifejtett hatást ha fal felé, sarok felé, bútor felé néz a riasztó. 

Semmiképpen ne helyezze bútorok mögé. A WK3523-as ultrahangos egérriasztó készülék nem igényel karbantartást. A készülék a nap 24 órájában működtethető. A hatékonyabb működés érdekében időről időre helyezze át a készüléket, illetve helyezzen el további készülékeket az épület többi szobájában és emeletén. Amennyiben poros munkát végez a helyiségben, akkor húzza ki, vagy takarja le a készüléket.

A látható eredményre körülbelül két hetet kell várni. Ne kapcsolja ki a készülékeket, mivel a kártevők visszatérhetnek. A készülékek nem jelentenek semmilyen veszélyt az emberekre, magzatokra, kutyákra, macskákra, madarakra és hüllőkre.

Javaslatok a beltéri használathoz:

Ez a készülék 45 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. Jellemző alkalmazási helyei: lakásokban, szobákban, irodákban, kisebb raktárakban, kisboltokban, garázsokban, hálószobákban, stb... Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben Gyermekektől elzárva tartandó! 

Inkább 2 kisebb készüléket használjon 2 különböző helyen, mint egyetlen nagyobb modellt! Nézze meg a többi terméke

Karbantartás: A készüléket tisztítás előtt húzza ki a tápellátásból.

Műszaki adatok: Tápellátás: 230 V / 50 Hz. Max. elektromos áramfelvétel: 1,6 W. Hangfrekvenciák: 25–80 kHz szinuszos.

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri használatra rágcsálók és rovarok ellen. 

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!