Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK2018 napelemes vakondriasztó, napraforgó forma, 2 db/cs 400 m2

Ár:
15.875 Ft (12.500 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. február 22.

A Weitech WK2018-es vakondriasztója napelemmel működik. Egy tölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony vakondfélék, pockok ellen. Működési elve, hogy  a hanghullámok irritálják az állatokat, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket.

A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban.

Menny.:db

Leírás

Ez a készülék napenergiával működik. Hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony rágcsálók (vakondfélék, stb.) távol tartására. A hanghullámok kibocsátásával a Solar Mole Repeller nagyon hatékonyan távol tartja a föld alatt élő rágcsálókat.

A hanghullámok irritálják őket, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket. A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban. A Solar Mole Repeller minden irányba hat. Kerülje az akadályokat (fák, kövek, stb.).

A készülék nem működik olyan területeken, ahol a talaj homokos vagy nedves, mert a hullámok nehezen terjednek. Látható hatások 1-2 hét után.

A termék hatékony használata érdekében javasoljuk, hogy nagy kiterjedésű védendő területek esetén 30 méterenként helyezzen el egy készüléket.

A Mini Solar Mole Repeller napelemmel működik; egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Műszaki jellemzők:

Energiaellátás: napelem vagy napelemmel töltött Ni-MH elem. Frekvencia: 400 HZ Megjegyzések: A készülék használata előtt ellenőrizze a talaj felületének állapotát.

A talaj sűrűsége nagymértékben befolyásolja a készülék hatékonyságát. A fagyott, nedves vagy vízzel telített talajban nem hatékony. Minél szilárdabb és szárazabb a talaj, annál hatékonyabb a készülék. A homok, a gyökerek és a kövek negatívan befolyásolják a berendezés hatékonyságát.

Felszerelés: Csatlakoztassa a két csatlakozót, a pirosat a piroshoz, a feketét pedig a feketéhez (lásd az ábrát), majd helyezze az egészet az alumínium csőbe. Rögzítse a csövet és a felső részt egymáshoz.

Ásson egy lyukat a földbe és helyezze be a berendezést. A beillesztéshez ne használjon kalapácsot; nem szabad túlzott erővel végezni a beillesztést, mert a készülék megsérülhet.

Ügyeljen arra, hogy ne ütközzön akadályba.

A felső alaplapnak kb. 10 cm-re kell elhelyezkedni a talajszinttől.

A Pest Control Europe kártevőriasztó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek