Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0677 napelemes vakondriasztó 350m2-es területre

Ár:
9.398 Ft (7.400 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.143 Ft
Várható szállítás: 2022. december 06.

A Weitech WK0677-es vakondriasztója napelemmel működik. Egy tölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony vakondfélék, pockok ellen. Működési elve, hogy  a hanghullámok irritálják az állatokat, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket.

A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban.

Menny.:db

Leírás

Teljesen automatikusan napelemről működik, így nem igényel hálózathoz való hozzáférést. Hatékonyan taszítja a föld alatti kártevőket azáltal, hogy ultrahangos jeleket küld a talajba bizonyos időközönként és ez nem teszi lehetővé a vakondok számára, hogy alkalmazkodjanak az eszköz hatásaihoz.

Így még gyorsabban kényszerülnek a terület elhagyására. Teljesen csendesen működik, így lakóhelyiségek közelében is használható. 

A vakondok által okozott kár néha egy természeti katasztrófához hasonló. Minden zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó személy kénytelen folyamatosan megvédeni munkája gyümölcsét a természetes kártevőktől.

A föld alatti állatokkal, például a vakondokkal való küzdelem nagyon nehéz. Nem kímélnek senkit - sem az amatőr kertészt, sem a gazdálkodót, akinek a bevétele a betakarítástól függ.

Ha megtalálták Önt is vakondokok, akkor a kertben megsérült pázsit vagy gödör csak a jéghegy látható része. A föld alatt a vakond jelentősebb pusztítást okoz. A növények gyökerei elpusztulnak míg a vakond rovarokra vadászik.

Sok kertész összehasonlítja a vakondok tevékenységéből származó károkat jégesővel vagy más természeti katasztrófákkal.

De a fő kérdés, amelyet az a személy, aki meg akar szabadulni egy hívatlan szomszédtól, felteszi magának, hogy hogyan kezelje a vakondot, ha a föld alatt él, és nem érhető el?

Az ultrahangos riasztó ma a leghatékonyabb eszköz a földalatti kártevők elleni küzdelemben. Szerencsére a modern technológia legújabb vívmányai lehetővé teszik a kártevők hatékony kezelését ultrahang segítségével.

Most már nem kell véletlenszerűen ásnia a földet, ha egy kártevő vakond "lakását" keresi. Minden földalatti állat (vakond, egér, patkány, stb.) nagyon finom hallással rendelkezik, ezen keresztül szinte minden fontos információt megkap, mivel a földalatti látásból nem sok haszna van.

Nem meglepő, hogy az ilyen állatok nagyon érzékenyek a hangos hangokra és az erős rezgésekre, amelyeket a föld összeomlásával és az ásott átjárók elzárásával fenyegetnek. Ezen a tényen alapul a Weitech WK0677 vakondriasztó működése. Ultrahanghullámokat rövid időközönként bocsát ki, ráadásul a készülékben megvalósított mechanikus jelerősítő technológiának köszönhetően (a rezonancia elve szerint) még erősebbé válnak.

Bár az eszköz által keltett ultrahangos rezgések az emberek és a nagyméretű "földi" állatok (macskák, kutyák stb.) számára gyakorlatilag nem hallhatók, mégis nagyon hangos (szinte elviselhetetlen!) szüntelen zajnak tűnnek a földalatti kártevők számára. 

Az állatok természetesen nem élhetnek ilyen körülmények között, mivel állandó szorongást és pánik félelmet tapasztalnak. Ezért sietve kell új lakóhelyet kell keresniük, távol a zajforrástól.

A Weitech WK0677 vakondriasztó előnyei:


Az éjjel-nappali működést újratöltés és akkumulátorcsere nélkül a készülékbe épített napelem biztosítja, az éjszakai kártevők elleni védelem érdekében pedig a készülék saját akkumulátorral rendelkezik, amely napközben feltöltődik energiával.

A kártevők soha nem fognak tudni alkalmazkodni a riasztó hatásához. Az ultrahanghullámok csak elűzik a vakondokat anélkül, hogy károsítanák őket, az emberek és a nagytestű háziállatok egyáltalán nem hallják. A készülék védve van a rossz időjárástól, nedvességtől, a hótól és az alacsony hőmérséklettől.

A  Weitech WK0677 felszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe

A legjobb hatás elérése érdekében az javasolt, hogy szilárd talajú helyet válasszon az eszköz felszereléséhez, ahol az ultrahang jobban és tovább terjednek.

  1. Javasoljuk, hogy a készüléket vakondlyukak közelében helyezze el a talajban kialakított lyukba, amelynek átmérője valamivel kisebb, mint a riasztórúd.

  2. A riasztó beépítési mélysége olyan legyen, hogy felső része legalább 10 cm-rel legyen a talajfelszín felett.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!