Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0400 szerkezeti hangriasztó és vibrációriasztó – 150 m2

Ár:
25.908 Ft (20.400 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. június 25.

Riassza el a patkányokat, egereket a belső terekből, padlásokról, válaszfalakból, szigetelésekből.

A szerkezeti zajok olyan rezgések amelyek szilárd anyagokban terjednek és amelyeket a rágcsálók a földön tett lépésekhez vagy bármely más közeledő veszélyhez társítanak. 

Pánikba esve állandó veszélyt éreznek, ami arra készteti őket, hogy elrejtőzzenek. 

Az állandó stressztől kimerülve elhagyják a helyiséget.

Rendkívül hatékony állandó védelem

240V/50-60Hz

Erősen zsúfolt és nehezen elérhető helyekre tervezték.

Kimozdítja a rágcsálókat a különböző lyukakból, üregekből és rejtekhelyekről.

Szerkezetre, vázra vagy válaszfalra rögzíthető vagy csavarozható.

Csak lakatlan helyiségekben helyezhető el.

Közvetlenül a 240 V-os hálózathoz csatlakoztatható – szerelőkeret és 10 méteres kábel mellékelve.

Szakaszosan működik.

150 m²-t véd

Biztonságos kutyák, macskák, madarak és halak számára.

Menny.:db

Leírás

WK0400 – WEITECH SZERKEZETI ZAJT ÉS REZGÉSEKET KIBOCSÁTÓ PATKÁNY ÉS EGÉRRIASZTÓ.

A WEITECH szerkezeti zajt és rezgéseket kibocsátó állatriasztó elriasztja a patkányokat, egereket, nagy peléket, kerti peléket..

Szerkezeti zajokat bocsát ki a készülék körüli 5-10 méteres körzetben, azaz körülbelül 150 m2 területen biztosít védelmet.

Lehetővé teszi a garázs, a padlás, a tetőtér, a válaszfalak stb. védelmét a rágcsálók által okozott kellemetlenségektől.

HATÉKONYSÁG

Független laboratóriumok által tesztelve és igazolva. A szerkezeti zajok olyan szilárd anyagokon át terjedő rezgések, amelyeket a rágcsálók a padlón tapasztalt lépésekként vagy bármilyen más közeledő veszélyként érzékelnek. Pánikszerűen állandó veszélyt éreznek, ami arra kényszeríti őket, hogy elrejtőzzenek.

Az állandó stressz által kimerülten általában 72 órán belül elhagyják a helyszínt, ami a rágcsálók esetén leggyakrabban végleges. Az optimális eredmény érdekében 2 hetet számoljon.

SZERKEZETI ZAJOK ÉS REZGÉSEK A szerkezeti zajok terjedése az épület szerkezetétől és az akusztikájától függően változik. A hang többféle módon érheti el a hallást.

Megkülönböztetjük a levegőben terjedő és a szerkezeti zajokat.

A - A levegőben terjedő zajokat olyan hangforrás okozza, amely rezgésbe hozza a levegőt: például az emberi hang, a zene vagy a telefon csengése stb.

Amikor a levegőben érkező zaj egy fallal találkozik, az rezegni kezd és továbbítja a zajt a szomszédos helyiségbe. A levegőben keletkező zaj a lyukakon, repedéseken és réseken keresztül is terjed, amit hangszivárgásnak nevezünk.

B - A szerkezeti zajt általában a gépek okozzák: a zaj a gép összes falán keresztül továbbítódik a szomszédos épületelemekhez, például a padlóhoz és a mennyezethez. Például mosógép a centrifugálás során. Az anyagok különböző módon terjesztik a hangot: a sűrű, masszív és nehéz anyagok (üveg, beton vagy kő) kevésbé rezegnek, mint a könnyű és vékony anyagok.

Magas zajszintet idéznek elő, míg a porózus anyagok (a szivacs vagy a perforált termékek, például falemezek vagy a gipsz) jobban elnyelik a hangot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS Az optimális eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő telepítés.

1 Lakatlan helyiségben azonosítson egy határoló elemet (padló, mennyezet, fal) / gerendát, amely a hangot valószínűsíthetően a lehető legtávolabb továbbterjeszti. Például egy gerenda közepe.

2 Rögzítse a készüléket a csavarokkal egy gerendára / falra / polcra, lehetőleg 1 méterre a talajtól.

3 Csatlakoztassa a kábelt a készülékhez, majd csatlakoztassa a 220-240 V-os aljzathoz. Miután csatlakoztatta, a jelzőfény zölden villogni kezd, hogy visszajelezze a működését, és a készülék bizonyos időközönként rezegni kezd, véletlenszerű időtartammal és teljesítménnyel hogy növelje a zavaró hatást.

A rágcsálók hallása érzékenyebb, mint az emberé, ezért hallják a zajt falakban, válaszfalakban, szigetelésben és a ház egyéb helyiségeiben, ahol az emberi fül már nem hallja azt.

4 Hagyja a készüléket folyamatosan működni a nap 24 órájában. JAVASLATOK 8 évnél idősebb gyermekek és olyan személyek, akiknek fizikai, érzékelési vagy szellemi képességei korlátozottak, illetve akik nem rendelkeznek a szükséges tapasztalattal vagy ismeretekkel a készülék használatára vonatkozóan, a készüléket megfelelő felügyelet mellett vagy a készülék teljes biztonsággal történő használatára vonatkozó utasítások megismerése és a felmerülő kockázatok tudomásulvétele esetén használhatják.

Ne hagyja, hogy a gyerekek játsszanak a készülékkel. A felhasználó általi tisztítást és karbantartást felügyelet nélkül nem végezhetik gyermekek.

A készüléket kizárólag beltéren használja.

Ne tartson házi rágcsálókat (hörcsögöket, ugróegereket stb.) a készülék által védett helyiségekben.

Gyermekektől elzárva tartandó. 

A készülék különböző frekvenciájú és időtartamú rezgéseket bocsát ki, amelyek a mobiltelefon rezgéséhez hasonlítanak.

Ezért nem ajánlott lakott helyiségekben használni.  

A lakott helyiségekben részesítse előnyben az ultrahangos patkány - egérriasztó használatát: WK0523, WK0220, WK0300 vagy WK0600.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!