Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0344 Ultrahangos riasztó patkányok és egerek ellen 80 m2

Ár:
15.875 Ft (12.500 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. június 25.

Ultrahangos patkányriasztó rágcsálóriasztó készülék.

Elűzi és távol tartja a kártevőket!

Távol tartja a patkányokat, az egereket, a rovarokat, a rágcsálókat a teraszoktól, a verandáktól, a melléképületektől, a hátsó udvaroktól és a tyúkólaktól. 

A riasztó nagyon magas (ultrahang) frekvencián, nagy intenzitással komplex hangokat ad ki. Ezek az ultrahangjelek emberi füllel nem hallhatók, de a rágcsálók és a rovarok többsége hallja. 

Weitech WK0344 Ultrahangos patkányriasztó és ultrahangos egérriasztó 80 m2-es terület védelmére

Menny.:db

Leírás

A folyamatos ultrahangjelek frekvenciája hat az idegrendszerükre, megzavarja a rágcsálók kommunikációját és a szociális szokásaikat, megakadályozza az ellenségeik észlelését.

Arra kényszeríti a kártevőket, hogy elhagyják a védett területet.

Hatékony vizálló készülék!

Folyamatos működésre tervezve.

Kb. 80 m2-nyi területet véd.

Észlelési szöge 180 fok.

Állítható intenzitás.

Önálló működés 15 nap USB töltőről.

IP44 vizálló.

Ártalmatlan a kutyákra, macskákra, madarakra és halakra.

Weitech WK0344 Ultrahangos patkányriasztó és ultrahangos egérriasztó 80 m2-es terület védelmére. 

Mi az a rágcsáló?

A rágcsáló a rágcsálók rendjébe (tudományos neve Rodentia) tartozó állat. Vegetáriánus vagy mindenevő emlősök. Jellegzetes fogazatuknak nincs szemfoga, a két éles, ferde metszőfog folyamatosan nő. A rágcsálóknak csuklós állkapcsa van, amely képes függőlegesen mozogni, mint a húsevőknél, de vízszintesen is, előre-hátra mozgással, hogy ledarálja a kemény anyagokat a metszőfogak között, és összezúzza azokat az őrlőfogak között.

A rágcsálófajok számos ökológiai rést foglaltak el, és a legszárazabb szárazföldi környezettől az édesvízi környezetig jelen vannak. Vannak fán élő, szárazföldi, üreges, kétéltű és még sikló rágcsálók is.

Példák a rágcsálókra: mezei egerek, pocok, patkányok, egerek, csincsillák, hódok, dormik és mókusok. A közhiedelemmel ellentétben a vakond nem rágcsáló, hanem rovarevő. A mezei nyúl és a nyúl esete összetettebb: a rágcsálókhoz hasonlóan két magasan fejlett metszőfoguk is van, de van még egy pár, amely nem fejlődik tovább a csonknál. Ráadásul kizárólag növényevők. Egy másik rendbe tartoznak: a nyúlalakúak. Néhány osztályozás azonban a rágcsálókat egy olyan csoportba sorolja, amely rágcsálókat és nyúlféléket is tartalmaz.

A legnagyobb rágcsáló a Capybara, amely 1,25 m hosszú és 50 cm magas, súlya pedig akár 65 kg is lehet.

(forrás Wikipédia)

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!