Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0300 Ultrahangos patkány és egérriasztó - ultrahangos rovarriasztó 280 m2

Ár:
13.462 Ft (10.600 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. április 17.

Az ultrahangos patkányriasztó az ultrahang kibocsátásának köszönhetően elűzi a nemkívánatos anyagokat (egereket, patkányokat, pókokat, bolhákat, kullancsokat és mászó rovarokat) otthonából, garázsból, padlásról stb. 

Akár 280 m² területet véd. A védett felület jelentősen csökken a helyiség méretétől és a falakat, padlót és mennyezetet alkotó anyagoktól függően.

Ultrahangos patkányriasztó rágcsálóriasztó készülék beltéri használatra, működésjelző lámpával.

Egyszerűen csatlakoztassa a 220 V-os konnektorhoz a 2 m-es vezetékkel. A vezeték lehetővé teszi a készülék ideális elhelyezését.

Menny.:db

Leírás

Ultrahangos patkányriasztó 2 hangszóróval

Teljesítményfelvétel: 2,9 watt.

Látható hatásosság 72 óra és 2 hét után patkányoknál.

Számos lehetséges frekvencia és intenzitás beállítás.

Helyezze a készüléket 5 és 50 cm-re a talaj felett, dugja be a kábel segítségével, és hagyja, hogy a nap 24 órájában kibocsásson.

Néhány beállításnál hallható.

A taszító hatás felgyorsításához vagy erős fertőzés esetén használja a 2-es és 3-as szabályozót és hangos beállítással működtesse a készüléket.

A WK0300-as modell beállítása:

Bal oldali kapcsoló: alsó állás = rágcsálók, felső állás = rovarok

Középső kapcsoló: állítsa a felső „Quiet” állásba = néma alsó allás: hallható hangok is

Jobb oldali kapcsoló: állítsa az alsó „Normal Power” állásba Ha nem megfelelő az eredmény, módosítsa a középső és jobb oldali kapcsoló állását. Bolha, moly, pók: helyezze a készüléket a talaj szintjétől 20-50 cm magasságba. Egér és patkány: helyezze a készüléket a talaj szintjétől 5-60 cm magasságba.

Az Ultrahangos patkányriasztó készülékek nem jelentenek veszélyt az emberekre, magzatokra, kutyákra, macskákra, madarakra, tehenekre, lovakra, birkákra, baromfikra és hüllőkre.

Az ultrahang független laboratóriumok által kimutatott hatékonysága zavarja a megcélzott rágcsálók hallását.

Mivel a patkányok és egerek nem tudták felismerni a veszélyeket és bizonytalanok, néhány nap múlva elhagyják a védett területet.

A padlásokon szokott általában áttelelni szokott dormix és dormouse. Ott azonban már nem tud elaludni a riasztó miatt, amint októberben és novemberben visszatér a hideg idő.

Az ultrahangos patkányriasztó készülékek működési elve:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában számos független laboratóriumi vizsgálat igazolta. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket, házi tarantulát, versenyegereket. 

A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

A riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti  kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a riasztó által védett területet. A készülék csak abban a helyiségben fejti ki a hatását ahol telepítették!

Tájékoztatás az ultrahangokról:

A WK0300 készülék által keltett hangok az emberek, kutyák, macskák, és haszonállatok számára nem hallhatóak; ezeket nevezzük „ultrahangoknak”. Az ultrahang (20 000 Hz feletti hangok). Az ultrahangok visszaverődnek a kemény felületekről, azonban a puha anyagok, például szőnyegek és függönyök elnyelik azokat. Az ultrahangok nem hatolnak át a falakon és a mennyezeten.

A készülék telepítése és beállítása:

Csatlakoztassa az ultrahangos rágcsálóriasztó készüléket egy 220-240 V fali konnektorhoz. A készülék megfelelő működését a piros LED fény jelzi. 

Válasszon olyan konnektort amely előtt nincs akadálya az ultrahang terjedésének. Mivel az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, maximalizálhatja a kifejtett hatást ha fal felé, sarok felé, bútor felé néz a riasztó. 

Semmiképpen ne helyezze bútorok vagy szőnyegek mögé. A készülék nem igényel karbantartást. A készülék a nap 24 órájában működtethető. A hatékonyabb működés érdekében időről időre helyezze át a készüléket, illetve helyezzen el további készülékeket az épület többi szobájában és emeletén. Amennyiben poros munkát végez a helyiségben, akkor húzza ki, vagy takarja le a készüléket.

A látható eredményre körülbelül két hetet kell várni. Ne kapcsolja ki a készülékeket, mivel a kártevők visszatérhetnek. A készülékek nem jelentenek semmilyen veszélyt az emberekre, magzatokra, kutyákra, macskákra, madarakra és hüllőkre.

Javaslatok a beltéri használathoz:

Ez az ultrahangos patkányriasztó készülék 280 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. Jellemző alkalmazási helyei: lakásokban, szobákban, irodákban, kisebb raktárakban, kisboltokban, garázsokban, hálószobákban, stb... Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mi az a rágcsáló?

A rágcsáló a rágcsálók rendjébe (tudományos neve Rodentia) tartozó állat. Vegetáriánus vagy mindenevő emlősök. Jellegzetes fogazatuknak nincs szemfoga, a két éles, ferde metszőfog folyamatosan nő. A rágcsálóknak csuklós állkapcsa van, amely képes függőlegesen mozogni, mint a húsevőknél, de vízszintesen is, előre-hátra mozgással, hogy ledarálja a kemény anyagokat a metszőfogak között, és összezúzza azokat az őrlőfogak között.

A rágcsálófajok számos ökológiai rést foglaltak el, és a legszárazabb szárazföldi környezettől az édesvízi környezetig jelen vannak. Vannak fán élő, szárazföldi, üreges, kétéltű és még sikló rágcsálók is.

Példák a rágcsálókra: mezei egerek, pocok, patkányok, egerek, csincsillák, hódok, dormik és mókusok. A közhiedelemmel ellentétben a vakond nem rágcsáló, hanem rovarevő. A mezei nyúl és a nyúl esete összetettebb: a rágcsálókhoz hasonlóan két magasan fejlett metszőfoguk is van, de van még egy pár, amely nem fejlődik tovább a csonknál. Ráadásul kizárólag növényevők. Egy másik rendbe tartoznak: a nyúlalakúak. Néhány osztályozás azonban a rágcsálókat egy olyan csoportba sorolja, amely rágcsálókat és nyúlféléket is tartalmaz.

A legnagyobb rágcsáló a Capybara, amely 1,25 m hosszú és 50 cm magas, súlya pedig akár 65 kg is lehet.

(forrás Wikipédia)

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri használatra rágcsálók és rovarok ellen. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki nagyon magas (ultrahangos) frekvencián és nagy intenzitással. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. 

Ezeknek az ultrahangos jeleknek a folyamatos frekvenciamodulációja és intenzitása hatással van idegrendszerükre, megzavarják kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozzák, hogy meghallják ragadozóikat. 

Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

Az ultrahangos jelek hangként viselkednek: sima, kemény felületekről verődnek vissza. A porózus vagy puha anyagok elnyelik őket. Beltéren hatékonyabbak, mint kültéren.

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!