Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0240 Ultrahangos egér riasztó - ultrahangos rovar riasztó 60 m2 (elemes)

Ár:
7.988 Ft (6.290 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. április 17.

Weitech WK0240 Ultrahangos egérriasztó - ultrahangos rovarriasztó 60 m2 (elemes)

Űzze el az egereket és a mászó rovarokat az otthonából, garázsból, padlásról az ultrahang kibocsátásának köszönhetően. 

Ez az ultrahangos rágcsálóriasztó készülék akár 60 m² területet véd. A védett felület jelentősen csökken a helyiség méretétől és a falakat, padlót és mennyezetet alkotó anyagoktól függően.

Készülék beltéri használatra, működésjelző lámpával.

Akkumulátorral működő (4 x „C”) akkumulátor élettartama akár 100 nap.

Látható hatékonyság 72 óra után.

Ideális elektromosság nélküli helyiségekbe (kerti fészer, padlás, pince, nyaraló stb.)

Szakaszos működés a fogyasztás csökkentése érdekében.

Biztonságos kutyák, macskák, madarak és halak számára.

Menny.:db

Leírás

Az ultrahangos készülékek működési elve:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában számos független laboratóriumi vizsgálat igazolta. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket, házi tarantulát, versenyegereket. 

A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

A riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti  kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a riasztó által védett területet. A készülék csak abban a helyiségben fejti ki a hatását ahol telepítették!

Tájékoztatás az ultrahangokról:

A WK0240-es készülék által keltett hangok az emberek, kutyák, macskák, és haszonállatok számára nem hallhatóak; ezeket nevezzük „ultrahangoknak”. Az ultrahang (20 000 Hz feletti hangok). Az ultrahangok visszaverődnek a kemény felületekről, azonban a puha anyagok, például szőnyegek és függönyök elnyelik azokat. Az ultrahangok nem hatolnak át a falakon és a mennyezeten.

Telepítés: Helyezzen be négy LR14/C elemet, majd a kapcsolót állítsa „ON“ állásba; a piros jelzőfény villogással jelzi a helyes működést. Helyezze a készüléket 20-50 cmrel a föld fölé, hogy visszaszorítsa a rovarokat és pókokat, vagy 5-60 cm-rel a talaj fölé, hogy visszaszorítsa a rágcsálókat.

Helyiségenként legalább 1 készüléket használjon. A készülék nem igényel karbantartást, hagyja, hogy a nap 24 órájában folyamatosan működjön és megakadályozza a kártevők visszatérését. A hatékonyabb működés érdekében időről időre helyezze át a készüléket, illetve helyezzen el további készülékeket az épület többi szobájában és emeletén.

A készülék telepítése mellett ajánlott az ételt elzárni, és megakadályozni a kártevők lehetséges bejutását.

Megjegyzés: A nem újratölthető elemeket tilos újratölteni. A különböző típusú elemek, illetve az új és a használt elemek nem keverhetők. 

Ha a készüléket hosszabb ideig nem használja az elemeket ki kell venni. 

Műszaki adatok: Elektromos tápellátás: 4 db LR14/C elem, 100 napos üzemidő.

Maximális energiafogyasztás: 0,2 W. Hangfrekvencia: 25-80 kHz szinuszos. 

Javaslatok a beltéri használathoz:

Ez a készülék 60 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. Jellemző alkalmazási helyei: lakásokban, szobákban, irodákban, kisebb raktárakban, kisboltokban, garázsokban, hálószobákban, stb... Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben Gyermekektől elzárva tartandó! 

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri használatra rágcsálók és rovarok ellen. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki nagyon magas (ultrahangos) frekvencián és nagy intenzitással. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. 

Ezeknek az ultrahangos jeleknek a folyamatos frekvenciamodulációja és intenzitása hatással van idegrendszerükre, megzavarják kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozzák, hogy meghallják ragadozóikat. 

Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

Az ultrahangos jelek hangként viselkednek: sima, kemény felületekről verődnek vissza. A porózus vagy puha anyagok elnyelik őket. Beltéren hatékonyabbak, mint kültéren.

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!