Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0220 Ultrahangos egér riasztó - ultrahangos rovar riasztó 140 m2

Ár:
11.303 Ft (8.900 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. május 28.

A Weitech WK0220 Ultrahangos egérriasztó készülék kb. 140 m2-es területet véd. 

Ez az ultrahangos rágcsálóriasztó készülék beltéri használatra lett kifejlesztve működésjelző lámpával.

Közvetlenül csatlakoztatható 220 V-os konnektorhoz a 2 méteres tápkábellel, vagy 9 V-os elemmel is működik.

A nap 24 órájában használható.

72 óra után már észlelhető a hatása.

Energiafogyasztás: 1,05 Watt.

Menny.:db

Leírás

Működési elv: Független laboratóriumok igazolták az ultrahang hatásosságát a kártevők riasztásában. Ezek az állatok nem képesek elviselni a folyamatosan változó frekvenciájú erős ultrahangot, ezért elmenekülnek. Mivel ebben a környezetben nem képesek meghallani a veszélyeket, nem érzik magukat biztonságban és elhagyják a területet. Az olyan házikedvenceket, mint a hörcsög, fehéregér, stb., ne tartsa a készülékkel védett területen. Az ultrahangról A WK0220 készülék által kibocsátott ultrahang az ember, a kutya, macska és a haszonállatok számára nem hallható. Az ultrahang kemény felületekről visszaverődik, viszont az olyan puha felületek, mint a szőnyegek és függönyök elnyelik. Az ultrahang nem hatol át a falakon és a plafonon. A készülék telepítése és beállítása: Csatlakoztassa a készüléket a 220-240 V-os aljzathoz; ha a készülék 'ON' állásban van, akkor egy jelzőlámpa jelzi a megfelelő működést. A hatékonyság érdekében a készüléket ne telepítse bútorok, vagy függöny mögé. A készülék nem igényel karbantartást. A nap 24 órájában hagyja bekapcsolva a készüléket. A hatékonyság növelése érdekében időnként módosítsa a készülék helyzetét és az épület minden lakott WK0220 – 09/11/2021 emeletén a szomszédos szobákba is helyezzen el készülékeket. Az eredmény két hét elteltével látható. A kártevők visszatérésének megakadályozása érdekében hagyja ott a készülékeket. Ha a készüléket 9 V-os elemről üzemelteti, akkor az elem élettartama 2-4 nap. "A" üzemmód: pókok, molyok, legyek és egyéb mászó rovarok elriasztására. A legjobb eredmény érdekében helyezze a készüléket a padlótól számított 20-50 cm magasságra. "B" üzemmód: egerek riasztásához, helyezze a készüléket a padlótól számított 5-60 cm magasságra. Ebben a beállításban a készülék halk hallató hangot ad. Egyik készülék sem jelent veszélyt az emberekre, a kisgyermekekre, kutyákra, macskákra, madarakra, lovakra, tehenekre, birkákra, csirkékre és a hüllőkre. A PATKÁNYOK ELLEN CSAK A WK0300 ÉS A WK0600 MODELLEK HATÉKONYAK

Az ultrahangos készülékek működési elve:

Az ultrahangok hatékonyságát a kártevők elriasztásában számos független laboratóriumi vizsgálat igazolta. A kártevők érzékeny hallása nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel így nem tudják időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, elhagyják az épületet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket, házi tarantulát, versenyegereket. 

A kártevők nem képesek megszokni a készülék által kibocsátott állandóan változó erősségű ultrahang jelek sorát, melyeket a legtöbb elriasztandó rágcsáló és bogár hall, vagy valamelyik érzékszervével érzékel.

Az egér riasztó által kibocsátott ultrahang zavarja a kártevők idegrendszerét, zavarja az egymás közti  kommunikációjukat, szokásaikat, megzavarja a táplálkozási láncukat, így nem találják meg a prédájukat, és így arra kényszerülnek, hogy elhagyják a riasztó által védett területet. A készülék csak abban a helyiségben fejti ki a hatását ahol telepítették!

Tájékoztatás az ultrahangokról:

A Weitech WK0220 Ultrahangos egér riasztó által keltett hangok az emberek, kutyák, macskák, és haszonállatok számára nem hallhatóak; ezeket nevezzük „ultrahangoknak”. Az ultrahang (20 000 Hz feletti hangok). Az ultrahangok visszaverődnek a kemény felületekről, azonban a puha anyagok, például szőnyegek és függönyök elnyelik azokat. Az ultrahangok nem hatolnak át a falakon és a mennyezeten.

A készülék telepítése és beállítása:

Csatlakoztassa a készüléket egy 220-240 V fali konnektorhoz. A készülék megfelelő működését a piros LED fény jelzi. 

Válasszon olyan konnektort amely előtt nincs akadálya az ultrahang terjedésének. Mivel az ultrahang a kemény felületekről visszaverődik, maximalizálhatja a kifejtett hatást ha fal felé, sarok felé, bútor felé néz a riasztó. 

Semmiképpen ne helyezze bútorok vagy szőnyegek mögé. A készülék nem igényel karbantartást. A készülék a nap 24 órájában működtethető. A hatékonyabb működés érdekében időről időre helyezze át a készüléket, illetve helyezzen el további készülékeket az épület többi szobájában és emeletén. Amennyiben poros munkát végez a helyiségben, akkor húzza ki, vagy takarja le a készüléket. 

A készülék nem igényel karbantartást. A nap 24 órájában hagyja bekapcsolva a készüléket. A hatékonyság növelése érdekében időnként módosítsa a készülék helyzetét és az épület minden lakott emeletén a szomszédos szobákba is helyezzen el készülékeket.

Az eredmény két hét elteltével látható. A kártevők visszatérésének megakadályozása érdekében hagyja ott a készülékeket. Ha a készüléket 9 V-os elemről üzemelteti, akkor az elem élettartama 2-4 nap.

"A" üzemmód: pókok, molyok, legyek és egyéb mászó rovarok elriasztására. A legjobb eredmény érdekében helyezze a készüléket a padlótól számított 20-50 cm magasságra.

"B" üzemmód: egerek riasztásához, helyezze a készüléket a padlótól számított 5-60 cm magasságra. Ebben a beállításban a készülék halk hallató hangot is ad. A készülék nem jelent veszélyt az emberekre, a kisgyermekekre, kutyákra, macskákra, madarakra, lovakra, tehenekre, birkákra, csirkékre és a hüllőkre.

PATKÁNYOK ELLEN CSAK A WK0300 ÉS A WK0600 MODELLEK HATÉKONYAK

A látható eredményre körülbelül két hetet kell várni. Ne kapcsolja ki a készülékeket, mivel a kártevők visszatérhetnek. 

Javaslatok a beltéri használathoz:

Ez a készülék 140 m2-es terület hatékony védelmére alkalmas. Jellemző alkalmazási helyei: lakásokban, szobákban, irodákban, kisebb raktárakban, kisboltokban, garázsokban, hálószobákban, stb... Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben Gyermekektől elzárva tartandó! 

Inkább 2 kisebb készüléket használjon 2 különböző helyen, mint egyetlen nagyobb modellt! Nézze meg a többi terméket.

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri használatra rágcsálók és rovarok ellen. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki nagyon magas (ultrahangos) frekvencián és nagy intenzitással. Ezeket az ultrahangos jeleket az ember nem hallja, de a rágcsálók és a legtöbb rovar hallja őket. 

Ezeknek az ultrahangos jeleknek a folyamatos frekvenciamodulációja és intenzitása hatással van idegrendszerükre, megzavarják kommunikációs és szociális szokásaikat, és megakadályozzák, hogy meghallják ragadozóikat. 

Ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

Az ultrahangos jelek hangként viselkednek: sima, kemény felületekről verődnek vissza. A porózus vagy puha anyagok elnyelik őket. Beltéren hatékonyabbak, mint kültéren.

A Pest Control Europe rágcsálók és rovarok elleni ultrahangos kártevőirtó eszközök gyártására és forgalmazására specializálódott.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!