Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0100 riasztó kutya - macska - patkány - egér - nyest - menyét - pele - rágcsálók ellen

Ár:
14.097 Ft (11.100 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. február 22.

Weitech WK0100 – Állatriasztó

Távol tartja a kártevőket azáltal, hogy hallható hanghullámokat bocsát ki a készülék körül 3-4 m sugarú körben.

Megvédi a kertet, autót, garázst, kukákat stb.

  • Maximum 40 m² területet véd.

  • USB-n keresztül újratölthető (30 napos akkumulátor-élettartam).

  • 360°-os lefedettség a készülék körül.

Menny.:db

Leírás

Üzembe helyezés, használat:

A készülék működtetéséhez nyomja meg az On/Off gombot. A készülék felső részén található zöld LED villogni kezd, és a készülék 30 másodpercig különböző hallható frekvenciákon fog működni.

A készülék 210 másodpercenként (3 perc 30 másodperc) 30 másodpercre újra működésbe fog lépni. Amikor a készülék már majdnem teljesen lemerült, a kijelző piros fénnyel villog, majd 1 óra 30 perc múlva kikapcsol, ha közben nincs újratöltve.

USB-vel tölthető: 1 teljes töltés 30 napos használatra elegendő.

Töltés: A készülék elemeinek töltéséhez vegye le az egységet az alapzatról úgy, hogy elfordítja az óramutató járásával ellenkező irányba. Vegye le a készülék oldalán található töltő portról a védőlapot és nyomja be a micro USB csatlakozót (1,5 méteres vezeték a készülékhez tartozik) a portba.

A standard USB csatlakozót ugyanakkor nyomja be egy 5 Voltos töltő portba, a készülék tetején található kék LED villogni kezd. A készülék teljes feltöltése 4-5 óráig tart. Amikor a készülék teljesen fel van töltve, a kijelző kék fénye stabilan világít. Egy teljes töltés után a Lithium-lon Polymer (3,7 V, 1.500 mA) elem 30 napig tart.

Felszerelés:

Rögzítés kétoldali ragasztóval: Tisztítsa meg a tartó felület alsó részét, vegye le a duplaoldalú ragasztószalag egyik oldaláról a védő filmréteget, és ragassza a ragasztószalagot a kerek felületre. Válassza ki azt a helyet, ahová fel szeretné szerelni a készüléket, és tisztítsa meg. Vegye le a duplaoldalú ragasztószalag védő filmrétegét, és nyomja a készüléket a felületre a rögzítéshez.

Rögzítés csavarokkal: Helyezze a készüléket a kívánt felületre (a jobb stabilitás érdekében síma felület javasolt). Tartsa a tartólemezt a felületen, és jelölje meg ceruzával a lyukak helyét. Fúrjon 4 lyukat a felületbe, majd csavarozza fel a tartólemezt a csavarokkal. Ne húzza meg túl erősen a csavarokat, mert a tartólemez eltörhet vagy elgörbülhet.

A készülék az alábbi állatokat tartja távol: Kutya, macska, patkány, egér, pele, nyest, menyét, rágcsálók…

Óvintézkedések: Ezt a készüléket a felhasználó magántulajdonát képező területen szabad használni. Kültéri elhelyezés esetén, elképzelhető, hogy néhány hallható zenei hangsorral zavarja a szomszédjait. Ezért, amennyiben nincs semmilyen elválasztó elem fal, stb. Önök között) javasolt a készüléket legalább 2 méterre elhelyezni attól a ponttól, ahol zavarhat másokat.

Az egészségre gyakorolt hatás: A készülék rendes körülmények között történő használata semmiféle káros hatással nincs az egészségre. Ne tegye közvetlen a fülére a készüléket, amikor az be van kapcsolva.

Gyermekektől és terhes nőktől távol tartandó. 

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri és kűltéri használatra. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki.

Ez arra kényszeríti a riasztandó állatokat, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!