Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech WK0054 Garden Protector 4 ultrahangos macskariasztó - ultrahangos nyestriasztó

Ár:
21.844 Ft (17.200 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. július 24.

A Weitech WK0054 ultrahangos macskariasztó ideális eszköz macskák távoltartására.

A feltűntetett lefedettség mértékéig védik az adott területet a macskákon kívül még nyestektől, kutyáktól, rókáktól, gólyáktól.

Működés : amikor egy állat közeledik, az infravörös mozgásérzékelő ultrahangos sugárzást vált ki, amely megijeszti és elűzi az állatot. A vaku jelentősen hatékonyabbá teszi a készüléket.

Hatékonyság:

  • Infravörös mozgásérzékelő 90 fokban kb. max. 15 m hatótávolságig.

  • A mozgásérzékelő működésbe hozza az ultrahangos jeladót, amely zavarja a célba vett állatokat.

  • Maximum 200 m2 területet véd.

Menny.:db

Leírás

Weitech WK0054 ultrahangos macskariasztó infravörös mozgásérzékelővel és vakuval ellátva.

Hatótávolsága 15 m és maximum 200 m2 területet véd. 

7 állítható ultrahang frekvencia. (14.3 - 25 KHz között) Akár 5000 aktiválás jó minőségű elemekkel. 4 db góliát elem (Nem tartozék)

Beállítás:

Akkor ér el legjobb ultrahangos macskariasztó hatást ha a készülék a macska fejmagasságában van elhelyezve.

Négy „D” (LR20) elemmel vagy a WKT052/WKT052-OUT adapterrel hálózatról működik. Az elemek és az adapter nem tartozék! Mindkét adapter megvásárolható az áruházunkban. 

Ellenáll esőnek, hónak stb.

7 állítható ultrahang frekvencia. 

Az elemek élettartama az aktiválások számától és a vaku használatától függ. Akár 5000 aktiválás jó minőségű elemekkel. 4 db góliát elem (Nem tartozék)

Akusztikus nyomás 106 db

Formatervezett

Használati utasítás:
Helyezze a készüléket 10 és 80 cm közötti magasságba a célállattól függően. Állítsa be a frekvenciát. Ne helyezze a készüléket olyan helyre, ahol járművek és emberek mozognak, vagy akadályokkal zsúfolt a terület. 

Kérjük, vegye figyelembe a használati utasításban található ajánlásokat. Egyes frekvenciákat az emberi fül érzékeli. Ne helyezze közterületek vagy szomszédos ingatlanok mellé.

Üzembe helyezés, használat:

Elemek: A Garden Protector 4 készülék 4 darab "D" LR20 1,5V típusú elemmel működik. A készülék megfelelő működése érdekében használjon jó minőségű elemeket.

Az elemek behelyezése: Győződjön meg róla, hogy a kapcsoló OFF állásban legyen. A készüléken megjelölt polaritás betartásával illessze be a 4 elemet. A készülék opcionálisan adapterről is üzemeltethető (WKT052).

Működés és használat: Ez a készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, mely a mozgásra reagál. A készülék olyan magasfrekvenciájú hangot (ultrahang) bocsát ki, mely csak kissé, vagy egyáltalán nem hallható az emberek számára, de bizonyos állatok igen jól hallják.

Ezeket az állapokat zavarja ez a hang; megváltoztatják viselkedésüket és elhagyják a területet. Ezzel egy időben a lámpa villogni kezd, amely szintén hozzájárul az állat elijesztéséhez. A villogó lámpa a készülék alján lévő gombbal kapcsolható be (ON) vagy ki (OFF).

Az észlelés hatótávolsága +/- 15 méter. Amint a készülék a hatótávolságán belül mozgást észlelt, 7 másodpercig hallatja az előre beállított frekvenciájú ultrahangot, majd visszaáll készenléti üzemmódba. Ha a mozgás még mindig észlelhető, akkor a készülék 5 másodperc elteltével ismét aktiválódik. Ez a ciklus többször megismétlődik.

A készülék fedelén megtalálható az elriasztandó állat fajtájának megfelelő frekvenciabeállítás:

1 / 7 = macska

2 / 7 = kutya

3 / 7 = róka

4 / 7 = nyest

5 / 7 = nyúl

6 / 7 = mosómedve.

Megjegyzés: 1 = magas frekvencia (+/- 24 KHz) és 7 = alacsony frekvencia (+/- 15 KHz). Az emberi hallás felső határa körülbelül 20 KHz. Bizonyos beállításokban magas hangú sípolást hallhat.

Összeszerelés, elhelyezés és javaslatok: A készülék vízszintes sík mentén, egy adott irányba bocsát ki ultrahangot. Ezért az elriasztandó állat mozgásának magasságában kell elhelyezni úgy, hogy ne legyen akadály az állat és a készülék között (a tárgyak akadályozzák az észlelést és az ultrahang kibocsátását).

Nagy kiterjedésű, vagy sűrű növényzettel rendelkező területek védelméhez több készülékre is szükség lehet. A Garden Protector 4 készülék folyamatos üzemeltetésével távol tarthatja a nem kívánatos állatokat.

Megjegyzés: Minél inkább jobbra forgatja a gombot, annál alacsonyabb lesz a frekvencia, és annál nagyobb területet fed le a készülék, ez maximálisan 200 m². Egyes idősebb macskák, vagy kutyák már kevésbé érzékenyek a magas frekvenciájú hangokra (különösen ha lekonyuló fülük van).

Ilyen esetekben a gomb jobbra forgatásával csökkentse a frekvenciát. Ilyen idősebb állatok elriasztásához a 4, 5, 6, vagy akár a 7. frekvenciabeállításra is szükség lehet. A Garden Protector 4 a bekapcsolást követően azonnal aktiválódik, de az állatok szokásainak megváltozásához körülbelül 2 hétre van szükség.

A hozzászokás elkerülése érdekében mozgathatja is a készüléket.

A Garden Protector 4 készüléket tilos a füléhez közel helyezni. Gyermekektől és újszülöttektől elzárva tartsa.

Az elemek élettartama a készülék bekapcsolásának számától függ: ha olyan helyen van a készülék, ahol nagy a forgalom, akkor az elemek hamarabb lemerülnek, mint egy kisebb forgalmú helyen.

Legyen jó szomszéd! A Garden Protector 4 hatékonyan távol tartja a vad-, kóbor-, vagy póráz nélküli állatokat. A Garden Protector 4 készüléket ne irányítsa a szomszéd kertje, vagy közterületek felé.

Ez a készülék csak a felhasználó saját tulajdonú magánterületén használható. Bizonyos kibocsátott frekvenciák hallhatóak az emberi fül számára, különösen az alsóbb frekvenciabeállításoknál (gomb a jobb oldalon van). Ilyen esetekben elegendő, ha a gombbal kissé növeli a frekvenciát (forgassa balra).

FONTOS: Ha a készülék elemről üzemel, a villanófény működése leállhat, vagy a készülék jelzése folyamatossá válhat. Ebben az esetben valószínű, hogy az elemek töltöttsége nem megfelelő.

Próbálja ki új, jó minőségű elemekkel. Garden Protector 4 készülékének élettartama jelentősen emelhető, ha megvédi a készüléket az időjárás hatásaitól. Így elkerülhetők az eső, vagy a jégeső által okozott károk.

A hangszórót tilos lefedni!

Weitech elektronikus ultrahangos kártevő riasztók beltéri és kűltéri használatra. 

A Weitech ultrahangos készülékek összetett „hangokat” adnak ki.

Ez arra kényszeríti a riasztandó állatokat, hogy elhagyják azt a területet, ahol nem kívánják őket, és visszatérnek természetes környezetükbe, vagy olyan területekre, amelyek nem tartoznak a kártevőriasztás alá.

A Pest Control Europe célja!

Hatékony megoldásokat kínálni szakembereknek és magánszemélyeknek a kártevők tartós távoltartására a beltéri területektől.

Tapasztalt, folyamatosan kutatásokat végző csapatával a Pest Control Europe innovatív, európai szabványoknak megfelelő termékeket kínál Önnek. Könnyűek, használhatóak, biztonságosak, gyorsak, nem mérgezőek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!