Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Weitech darázsfészek imitáció darazsak elriasztására WK0432

Ár:
3.480 Ft (2.740 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. június 25.

A Weitech WK-0432 darázsriasztó jellemzői:

Meglehetősen nagy, valósághű fészek.

A fészek több méteres körzetben taszítja a darazsakat.

A fészek teljesen biztonságos az emberek számára és rendkívül könnyen használható.

Különleges strapabíró anyaga sokéves használatot is kibir.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hogyan védekezhet a darázscsípés ellen? 

Legtöbbünket legalább egyszer már megcsípett egy darázs vagy méh. 

Az ilyen csípések következményei általában a kellemetlen érzéstől és a bőr rövid távú kipirosodásától az érintett területen a súlyos allergiás reakcióig terjedhetnek, légzési nehézséggel és jelentős hőmérséklet-emelkedéssel. 

Ritka esetekben ez akár halálhoz is vezethet - évente több tucat ilyen csípés miatti halálesetet regisztrálnak a világon. 

A darazsak elleni védekezés kérdése a nyári szezonban különösen aktuális az allergiás reakciókra hajlamos embereknek vagy a kisgyermekes családok számára.

A darazsak viselkedésének megfigyelései alapján egy nagyon egyszerű, de egyben nagyon hatékony eszközt fejlesztettek ki, amely megmentheti udvarát, kertjét vagy nyári teraszát ezektől a veszélyes rovaroktól.

A Weitech WK0432 darázsriasztó képes vegyszerek használata nélkül biztonságosan védeni egy adott területet a jelenlétüktől.

A darázsriasztó előnyei:

Hatékony a területünkön előforduló minden típusú darázs ellen. Ilyen széles körű hatás érhető el egy egyszerű ijesztgetési módszer alkalmazásával, amely e rovarok viselkedésének általános elveinek tanulmányozásán alapul, és semmilyen módon nem függ attól, hogy a darázs melyik fajhoz tartozik.

Teljesen biztonságos az emberek számára, mivel a fészek előállítása során nem használnak mérgező anyagokat, és maga a készülék környezetbarát anyagokból készült.

Könnyű telepítés és alkalmazás. A készülék nem igényel összeszerelést vagy egyéb előzetes előkészületeket és fogyóeszközöket a működés megkezdéséhez. Ezenkívül a riasztó működése során nem igényel karbantartást. A telepítés után az egész szezonra elfelejtheti a darazsakat.

A riasztó működéséhez nincs szükség elektromos áramra, így bármely területen hatékonyan hat a darazsakra.

Hosszú élettartam. A belga Weitech gyártó az évek során végzett munkája során kiváló hírnevet szerzett minőségi anyagok és modern technológiák felhasználásával, amelyek garantálják termékei tartósságát. 

A riasztó kültéri használatra készült, és biztos lehet benne, hogy megjelenése nem változik az évek során a napfény vagy egyéb időjárási körülmények hatására.

Hogyan működik a riasztó?

A darazsak "kalóz" életmódot folytatnak, megtámadják rokonaik vagy más rovarok (például méhek) fészkét, hogy mézet és különféle tápanyagokat lakmározzanak. Ugyanakkor nagyon óvatosan őrzik otthonaikat, mert fennáll a veszélye, hogy egy másik ilyen darázscsalád megtámadja őket. 

A fészkük közelében egy idegent látva azonnal elkergetik, vagy akár halálra is próbálják csípni. Éppen ezért egyetlen darázs sem közeleít meg egy másik családot és annak lakhelyét.

A darazsak nem túl jó látásúak, így bármilyen tárgy, még ha nagyon távolról is hasonlít egy fészekre, azonnal elhagyja a területet. 

Ennek a fajon belüli versenynek az alapelveit felhasználva a Weitech kifejlesztett egy olcsó és hatékony eszközt, amely pontosan úgy néz ki, mint egy darázsfészek . Amikor ez a riasztó a rovarok látóterébe kerül, azonnal visszavonulnak a fenyegetés elől.

A riasztó könnyen telepíthető és kezelhető.

Ahhoz, hogy a riasztó működni kezdjen, csak csomagolja ki, töltse ki valamivel, hogy a készülék úgy nézzen ki, mint egy darázsfészek, és akassza fel erkélyre, verandára, kertre, pavilonra vagy bármilyen más helyre, amelyet meg szeretne védeni a darazsaktól. 

A kialakítás nem igényel karbantartást vagy fogyóeszközök használatát. Annak érdekében, hogy a riasztó ne veszítse el alakját (például erős szél miatt) azt javasoljuk, hogy tegyen bele valami könnyű és terjedelmes dolgot, például egy pár papírzacskót.

Ha a terület nagy, több ilyen eszközt is használhat. 

Különös gondot kell fordítani a gyerekek gyakran látogató helyek védelmére, mert a gyermek nincs teljesen tudatában a darázs által jelentett veszélynek, és akaratlanul is rovar agressziót válthat ki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!