Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Sunrider Quinary kapszula az öt fő szervrendszer támogatására 100 db

Ár:
20.226 Ft (15.926 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kérjen értesítést
szállítási díj: 1.397 Ft

Hozza egyensúlyba szervezetét az 5 szervrendszer támogatásával!

Tisztítsa, táplálja, erősítse és hozza egyensúlyba szervezetét – ezzel fenntarthatja annak optimális állapotát!

Koncentrált formulánk 23 speciális gyógynövény keverékéből áll és 5 kiemelt termékünk - Alpha 20C, Conco, Assimilaid, Lifestream és Prime Again kulcs összetevőit tartalmazza, így hatékonyan támogatja az immun-, a keringési-, az emésztő-, az endokrin-, és a légzőrendszer működését.

Leírás

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szer­vezet megfelelő tápanyagokkal történő min­den­na­pi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő eset­le­ges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen en­nek érdekében hozta létre ezt a speciális for­mu­lát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szerv­rend­sze­re közötti harmónia fenntartásának.

Sunrider Quinary kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét.

A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli és Fortune Delight, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Sunrider Quinary kapszula és a Sunrider LiquiFive elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Használata: Étkezési időben fogyasszon el 1-2 kapszula Quinary-t.

Összetevők: édesgyökér (12,5%), fahéj (7,5%), parisnövény teljes növény (7,5%), mentalevél (5,8%), narancshéj (5,8%), édesköménymag (5,8%), gyömbérgyökér (5,8%), kínai kúszómagnólia gyökér (5,8%), fang feng gyökér (5,8%), kamilla virág (5,8%), alpesi gyömbérgyökér (5%), lilyturf gyökér (1,7%), papíreper levél (1,7%), japán som gyümölcs (1,7%), olasznád gyökér (1,7%), licsi gyümölcs (1,7%), mórinda gyökér (1,7%) és kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz