Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Sunrider Liqui-Five az öt fő szervrendszer támogatására 10 fiola

Ár:
21.764 Ft (17.137 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft

Élvezze Quinary termékünket folyékony formában is! 

10 fiola 15 ml/fiola

Praktikus és magasan koncentrált folyékony kiszerelésű formulánk a legnépszerűbb termékeink összetevőit tartalmazza, mely szervezetünk 5 szervrendszerét az immunrendszer, a keringési rendszer, az emésztőrendszer, az endokrin-, és a légzőrendszer működését szabályozza, valamint egyszerre tápláló, tisztító és kiegyensúlyozó. 

Menny.:db

Leírás

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szer­vezet megfelelő tápanyagokkal történő min­den­na­pi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő eset­le­ges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen en­nek érdekében hozta létre ezt a speciális for­mu­lát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szerv­rend­sze­re közötti harmónia fenntartásának.

Sunrider Quinary kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szerv­rendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában se­gít, mintsem megvárná a betegség jelentkezé­sét.

A formula az öt szerv­rend­szerre együttesen és egyenként is kifejti a ha­tá­sát, segít a szerv­rend­sze­rek közti kommunikáció és energiaáramlás koordi­ná­lá­sá­ban. Táplálék az em­be­ri test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erőseb­ben vagy gyengébben, mint a többi, hanem har­mó­ni­á­ban, egységesen dol­goz­za­nak.

Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rend­kí­vül nehéz, ez a nö­vé­nyi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyianya­gok felhasználása nél­kül ké­szült.

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, így a szervezet egyen­sú­lyá­nak fenntartásában, nem pedig az egyensúlyát vesztett, beteg szer­ve­zet gyógyításában van szerepe. A Calli és Fortune Delight, mint tisz­tí­tó­ita­lok, illetve a NuPlus, mint tápláló élelmiszer mellett fogyasztva a Sunrider Quinary kapszula és a Sunrider LiquiFive elsődleges célja a szervezet egyensúlyának megte­rem­té­se. Rendszeres fogyasztása általában magával hozza a nagyobb élet­erőt, több energiát, jobb egészséget.

Élelmi értékű növények keveréke, tehát, akárcsak bármilyen táplálékot, rend­sze­re­sen fogyaszthatjuk. Javasoljuk minden egészséges embernek, va­la­mint azok­nak is, akiknek szervezete általánosan legyengült. Ha egyik-má­sik szerv­rend­szere specifikus táplálásra szorul, fogyassza mellé az adott szerv­rend­sze­reket tápláló növényi koncentrátumokat is.

Javasolt használat: Étkezési időben fogyasszon el 0,5 - 1 fiola LiquiFive-ot!

Összetétel: víz, kínai fehérvirág gyökér kivonat (11%), porcsin teljes növény kivonat (5%), fahéj kivonat (5%), mentalevél kivonat (4%), édesgyökér kivonat (4%), licsi gyümölcs kivonat (4%), majomfű gyökér kivonat (3%), kínai totyog növénymag kivonat (3%),  szecsuáni lestyán kivonat (3%), parisnövény teljes növény kivonat (3%), ánizsmag kivonat (3%), gyömbérgyökér kivonat (3%), narancshéj kivonat (3%), japán som kivonat (3%), citrom kivonat (3%)