Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Sunrider Alpha 20C kapszula az immunrendszer támogatására

Ár:
20.226 Ft (15.926 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kérjen értesítést
szállítási díj: 1.397 Ft

A Sunrider Alpha 20C erőteljes támogatást nyújt az immunrendszer számára az élvonalbeli tudományt és a 3000 éves gyógynövénytanulmányokat szinergizálva.

Az egyedülálló formula úgy lett kialakítva, hogy táplálja a szervezet immunrendszerében lévő T-sejteket fa elemű gyógynövényekkel, amelyek természetesen előforduló antioxidánsokat, kalciumot és erősítő tulajdonságokat tartalmaznak. 

Vértezze fel immunrendszerét!

Tegye a Sunrider Alpha 20C-t a napi védekezési stratégiái részévé.

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: fa, tűz, föld, fém és víz.

A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak. 

Az Alpha 20C növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit táplálja és erősíti. Immunrendszerünk működése rendkívül sokrétű és összetett. A fehérvérsejtek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tartoznak a T-sejtek, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezetet megtámadó organizmusok leküzdésében.

Az Alpha 20C serkenti a T-sejtek termelését, és így erősíti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejtburjánzás-ellenes harcát. Az Alpha 20C különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco vagy a Prime again növényi koncentrátummal együtt fogyasztják.

Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a vaginát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a légzési problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő.

Az Alpha 20C élelmi értékű növények keveréke, tehát, mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Megelőzésként, az immunrendszer karbantartása végett fogyasszon el étkezési időben 1-2 kapszulát.

Ha szervezete legyengült, javasolt növelni az elfogyasztott mennyiséget. Ilyenkor több kapszulát, célszerű elfogyasztani.

Készült kínai fehérvirág (Nandina domestica), farkasszőlőgyökér (Paris polyphylla), bajkálicsucsóka-gyökér (Scutellaria baicalensis), pongyolapitypang-gyökér és császárgyökér felhasználásával. (A kapszula növényi zselatinból készült.)

Sunrider üzleti modell

A Sunriderhez való csatlakozás három lehetséges módja:

1. Fogyasztó

a. Rendelhet ezen az oldalon folyamatosan Sunrider termékeket kiskereskedelmi áron regisztráció nélkül.

b. Rendelhet közvetlenül a Sunridertől termékeket kiskereskedelmi áron vendégvásárlóként, vagy regisztrált fogyasztóként az alábbi linkre kattintva: 

https://hu.sunrider.com/HU008201348/join-us

2. Prémium Vásárló

Rendelhet közvetlenül a Sunridertől termékeket. Minden vásárlása során 5% kedvezményben részesül a kiskereskedelmi árból bruttó 6.850 Ft éves díj fejében. Vásároljon egy rendelése alkalmával legalább nettó 50.000 Ft értékben, így már összesen 10% kedvezményben fog részesülni a mindenkori fogyasztói árból.

Az éves megújítási díj szintén bruttó 6.850 Ft, melytől eltekintünk, ha a megújítás előtti hónapban minimum nettó 50.000 Ft értékben ad le rendelést.

Rendelés és regisztráció: https://hu.sunrider.com/HU008201348/join-us

3. Független Üzlettulajdonos (IBO)

Rendelhet közvetlenül a Sunridertől termékeket. Regisztrálhat magánszemélyként és cégként is és élvezze az azonnali 15%-os árkedvezményt minden vásárlása során és ezen felül még csatlakoztathat a Sunriderhez Fogyasztókat, Prémium Vásárlókat és Független Üzlettulajdonosokat.

Nincs éves megújítási díj. Csupán csak 400 PV-t kell teljesítenie egy év alatt (kb. 160.000 Ft értékű rendelés), hogy továbbra is jogosult maradjon a kedvezményre, az Üzleti Információk weboldal, a Sunrider Egyetem (SRU) és az online marketing eszközök használatára.

Független Üzlettulajdosként az azonnali 15%-os árkedvezményen felül további 15%-os árkedvezményt kaphat, valamint különbözeti jutalékokat és bónuszokat a csatlakoztatott Fogyasztói, Prémium vásárlói és Független Üzlettulajdonosai forgalma után. 

Rendelés és regisztráció: https://hu.sunrider.com/HU008201348/join-us

Amennyiben bármilyen kérdése van hívjon bátran a 20/338-9898-as telefonszámon.

Üdvözlettel: Sipos István Független Sunrider Üzlettulajdonos (IBO)

A termék címkék segítségével listázhatja a termékeket a jelzett kategória, szín vagy méret alapján. allergia, Táplálék kiegészítők