Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pongo csalipor RedTop légyfogó rendszerhez

Ár:
1.760 Ft (1.386 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: RT004
Szállítási díj: 1.016 Ft
Várható szállítás: 2019. november 19.

A Pongo csalipor vízben feloldva biztosítja a RedTop légyfogó rendszer hatékony működését. A csali elpusztult tengeri állatok tetemének kiszárított, és porrá tört keveréke. A víz hatására keletkező biológiai bomlás során olyan szagot áraszt, amely a legyek szaporodási ösztönére hat. Ezáltal - széljárástól függően - 10-40 méteres körből csalogatja csapdába a legyeket. A bekerült legyek a felső háromnegyed részben röpdösnek, és ezzel a még kint lévő legyeket is odacsalogatják. Ezt követően elpusztulnak.

 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egy tasak REDTOP légyfogó csalétket szórjunk be a csapda műanyag zacskójába, öntsünk rá kb. 1 liter ioncserélt, vagy desztillált vizet. Ne felejtsük el a hálót tölcsér formájúra igazítani, hogy legyen hol a legyeknek a csapdába repülni! A csalétek a csapdába helyezéstől és felhígítástól számítva 2-6 nap múlva fejti ki vonzó hatását és fogja össze kb. 30-40 napon keresztül a házi legyeket kb.30-40 m-es körzetből. Tartós melegben (napi átlaghőmérséklet 20°C felett, 2-6 napig) helyezze ki a csapdát. Esős és hűvösebb időben nem indul meg a megfelelő illatképződés és ezt követően már nem "indul be" a csali!

A csalétek besűrűsödésének megelőzése érdekében az elpárolgott vizet hetente ioncserélt, vagy desztillált vízzel pótoljuk, amivel vonzó hatása fokozható. A már elhasznált csalétket mindig frissel pótoljuk. Amennyiben a csalétek szaga zavaró lenne, úgy a cserét végezzük 2-3 hetenként. A hatását vesztett csalétek a csatornába kiönthető, illetve a szemétbe dobható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!