Leírás
Szeretné ezt a terméket megrendelni?
Hívjon a 20/338-9898-as telefonszámon, vagy küldjön egy üzenetet, hogy NICS terméket szeretne rendelni.
Felhívom és egyeztetjük a részleteket.
A terméke(ke)t a NICS Zrt küldi el Önnek és nekik fog fizetni is.
Üdv: Sipos István
NICS probiotikus termékek - NICS Multivitamin For All
Egyedi csomagolásának köszönhetően a napi ajánlott mennyiség egy kis tasakban elfér, mindenhová magával viheti. A granulátumot közvetlenül a szádba öntve, víz nélkül is bármikor elfogyasztható!
Így szervezetét növényi kivonatokkal: Acerola, tőzegáfonya, grapefruit mag kivonat, különböző vitaminokkal és pre- és probiotikumokkal támogathatja
Természetben előfordulva az acerola
Az acerola vagy más néven barbadoszi cseresznye akár öt méter magasra is megnő, lombhullató fa, amelyen nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcs terem.
A gyümölcsök puhák, lédúsak, kellemes zamatúak.
Az acerola fa vadon nő, de Közép-Amerikában, Dél-Amerika északi vidékein, Brazíliában és Jamaicában is termesztik.
A gyümölcs értékét elsősorban az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint.
Ez az érés során csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt még zöld állapotában szüretelik le.
Természetben előfordulva a tőzegáfonya
A tőzegáfonya egy Észak-Amerikában őshonos növény gyümölcse.
Sötétpiros bogyói egész télen át díszítenek. A tőzegáfonya azonos növénycsaládba tartozik a vörös áfonyával és a fekete áfonyával.
Az áfonyát jellegzetes illatáért, frissítő ízéért már sokkal előbb fogyasztották minthogy gondoltak volna jótékony hatására.
Feltehetőleg 1621-ben a zarándokok hálaadó ünnepen fogyasztották először az áfonyát, de az áfonyaszósz csak a polgárháború után vált nemzeti tradícióvá. Ulysses S. Grant kapitány az áfonyaszószt a hálaadás fontos részének tartotta.
A Petersburg elleni csata alatt, 1864-ben elrendelte, hogy az Unió csapatainak áfonyát adjanak.
A katonák a számukra eddig ismeretlen gyümölcsöt megszerették és fogyasztása szokássá vált.
A telepesek nem tudtak az áfonya magas C-vitamin tartalmáról, de az angliai tengerészek között népszerűvé vált, mert akik ezt fogyasztották azoknál nem alakult ki skorbut.
A XXI. század kezdetétől a tőzegáfonya használata egyre inkább elterjedt, és az elmúlt években igen népszerűvé vált.
Az áfonyák bogyóját nyersen, szárítva, lekvárként, lisztté őrölve és mártásként fogyasztják.
Grapefruit kivonat
A grapefruit (magyaros írásmód szerint grépfrút) vagy másnéven citrancs, a citrusfélék legfiatalabb tagja. A húsa rózsaszín és piros lehet.
Természetben előfordulva magas a C-vitamin tartalma, illetve más vitaminokat, bioflavonoidokat tartalmaz.
Íze savanykásan keserű. A kivonat a gyümölcs magjából és húsából készül.
C-vitamin
A C-vitamin talán a legismertebb vitamin, a vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható.
A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét.
Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.
A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.
A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához.
Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását.
Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
E-vitamin
Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
K2-vitamin
A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. A K2-vitamin természetes formában elsősorban baktériumos erjesztéssel készülő élelmiszerekben, például az érett sajtokban található meg.
Továbbá állati eredetű élelmiszerekben fordul elő, mint például libamáj, libacomb és csirkemáj. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.
D-vitamin
Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik.
A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.)
Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.
A-vitamin
Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin, ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség.
Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk.
Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához.
Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.
B2-vitamin
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál látás, a vörösvérsejtek, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.
A B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, és a normál vasanyagcseréhez, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
B6-vitamin
Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében és a normál cisztein-anyagcserében.
A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.
B12-vitamin
Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban.
A B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.
B9-vitamin
A B9-vitamin vagy más néven folsav vízben oldódó vegyület, amely valójában nem egyetlen, hanem több hasonló felépítésű és hatású pteridin-származék.
A folsav felfedezéséhez dr. Lucy Wills anémiás embereken élesztővel végzett kísérletei vezettek az 1930-as években.
Legfőbb természetes forrásai: a leveles zöldségek (kelbimbó, brokkoli, saláta, paraj), fekete szemű bab, máj, élesztő, földimogyoró, dió.
B7-vitamin
Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a nyálkahártyák, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.
Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.
A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.