Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

NICS Microbiom Rebalance 200 db kapszula

Ár:
41.600 Ft (32.756 Ft + ÁFA)
Egységár: 208,00 Ft/db

Ez a doboz 200 darab, egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

Érték és Minőség Nagydíjas magyar termék. 

Ára: 41.600 Ft/doboz 

Az éves (365 db-ot tartalmazó termékeket) már 10 havi kamatmentes részletre is meg tudja vásárolni bankkártyás fizetéssel!

A kezdő részlet 25%. A maradékot pedig 10 hónap alatt egyenlő észletekben fizetheti ki.

A rendelés menete:

Küldjön egy levelet a sipos@web-bolt.hu címre, hogy milyen termékeket szeretne rendelni, vagy hívjon a +36 20/338-9898 számon. 

Bízhat a gyors ügyintézésben! Üdv: Sipos István

Termékrendelés menete - kedvezmények

Leírás

NICS probiotikus termékek - NICS Microbiom Rebalance

Laktulóz

A laktulóz egy szintetikus diszacharid, amely D-galaktózból és fruktózból áll.

Szájon át bevéve egészen a vastagbélig jut gyakorlatilag változatlan formában, hatását ott fejti ki.

Miért fontos a laktulóz?

A laktulóz hozzájárul a bélműködés gyorsításához.

Nutriose (dextrin)

A dextrin a szénhidrátok csoportjába tartozó és a keményítővel izomér-vegyületek gyűjtőneve, amelyek a keményítő és a cukor között mintegy átmenetet képeznek. A nutriose egy oldódó rost.

Frukto-oligoszacharid (FOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A frukto-oligoszacharidok vízben oldódó rostok.

Ezeket a rostokat az aspergillus nigricans gombafaj szintetizálja cukor vagy szacharóz jelenlétében.

Galakto-oligoszacharid (GOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

A galakto-oligoszacharidok rövid galaktózmolekula-láncokból állnak.

Izomalto-oligoszacharid (IMO)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

Az izomalto-ogilogszacharid egy nem emészthető rost.

Gumiarábikum

A gumiarábikum vagy arabmézga egyes Afrikában honos akácfajok gumiszerű váladéka.

Kémialilag a pektinekkel rokon anyag. 95 %-ban poliszacharid, a fennmaradó részben pedig oligoszacharidek és glikoproteinek elegye. Vízben jól oldódik.

Xilo-oligoszacharid (XOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

A xilo-oligoszacharid vízben jól oldódik, kis molekuláris súlyú, emészthetetlen szénhidrát.

Topinambur (csicsóka)

A csicsóka vagy jeruzsálemi articsóka a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gumós, évelő gyógynövény. Két, két és fél méter magasra is megnőhet. Észak-Amerikából került be Európába.

Közeli rokonságban áll a napraforgóval. Íze hasonlít a burgonyáéhoz, de annál édesebb. Gumói főleg inulint tartalmaznak, keményítőt csekély mértékben.

A fentiekben említett 9 rost egyike sem emészthető, bevétel után változatlan formában jutnak el a vastagbélig, hatásukat ott fejtik ki, segítve a jó baktériumok szaporodását.

Bromelain – Ananász kivonat

A bromelain egy természetesen jelenlévő enzim az ananászban. Az ananász Közép- és Dél-Amerikában őshonos növény.

Az enzim a papainhoz hasonlóan képes lebontani az állati és emberi fehérjéket.

Papain – Papaya kivonat

A papain a papaya gyümölcs fehérjebontó enzime. A papaya Közép-Amerikában őshonos növény, de ma már a világ számos pontján megtalálható.

Piperin – Fekete bors kivonat

A piperin egy szerves vegyület, amely sárgás vagy színtelen és erősen borsízű.

Ez adja a bors jellegzetes ízét. Neve a bors latin, illetve görög nevéből származik.

Segítheti a tápanyagok felszívódását a szervezetben.

A fekete bors egy trópusokon őshonos cserje, már az ókortól ismert és keresett fűszer.

Inulin

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését.

A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.

A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak.

Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.

Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Kapcsolódó termékek

Kérjen tájékoztatást
25.300 Ft
Kérjen tájékoztatást
32.000 Ft
Kérjen tájékoztatást
36.100 Ft
Kérjen tájékoztatást
25.300 Ft
Kérjen tájékoztatást
35.200 Ft
Kérjen tájékoztatást
30.600 Ft
Kérjen tájékoztatást
38.300 Ft
Kérjen tájékoztatást
38.300 Ft