Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

NICS Microbiom Rebalance 200 db kapszula

Ár:
41.600 Ft (32.756 Ft + ÁFA)
Egységár: 208,00 Ft/db

Ez a doboz 200 darab, egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

Érték és Minőség Nagydíjas magyar termék. 

Ára: 41.600 Ft/doboz 

Nics terméket szeretne rendelni? Tudok segíteni!

Hívjon a 20/338-9898-as telefonszámon, vagy küldjön egy levelet a sipos@web-bolt.hu e-mail címre. 

Üdv: Sipos István

Leírás

NICS probiotikus termékek - NICS Microbiom Rebalance

Laktulóz

A laktulóz egy szintetikus diszacharid, amely D-galaktózból és fruktózból áll.

Szájon át bevéve egészen a vastagbélig jut gyakorlatilag változatlan formában, hatását ott fejti ki.

Miért fontos a laktulóz?

A laktulóz hozzájárul a bélműködés gyorsításához.

Nutriose (dextrin)

A dextrin a szénhidrátok csoportjába tartozó és a keményítővel izomér-vegyületek gyűjtőneve, amelyek a keményítő és a cukor között mintegy átmenetet képeznek. A nutriose egy oldódó rost.

Frukto-oligoszacharid (FOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A frukto-oligoszacharidok vízben oldódó rostok.

Ezeket a rostokat az aspergillus nigricans gombafaj szintetizálja cukor vagy szacharóz jelenlétében.

Galakto-oligoszacharid (GOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

A galakto-oligoszacharidok rövid galaktózmolekula-láncokból állnak.

Izomalto-oligoszacharid (IMO)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

Az izomalto-ogilogszacharid egy nem emészthető rost.

Gumiarábikum

A gumiarábikum vagy arabmézga egyes Afrikában honos akácfajok gumiszerű váladéka.

Kémialilag a pektinekkel rokon anyag. 95 %-ban poliszacharid, a fennmaradó részben pedig oligoszacharidek és glikoproteinek elegye. Vízben jól oldódik.

Xilo-oligoszacharid (XOS)

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek.

A xilo-oligoszacharid vízben jól oldódik, kis molekuláris súlyú, emészthetetlen szénhidrát.

Topinambur (csicsóka)

A csicsóka vagy jeruzsálemi articsóka a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gumós, évelő gyógynövény. Két, két és fél méter magasra is megnőhet. Észak-Amerikából került be Európába.

Közeli rokonságban áll a napraforgóval. Íze hasonlít a burgonyáéhoz, de annál édesebb. Gumói főleg inulint tartalmaznak, keményítőt csekély mértékben.

A fentiekben említett 9 rost egyike sem emészthető, bevétel után változatlan formában jutnak el a vastagbélig, hatásukat ott fejtik ki, segítve a jó baktériumok szaporodását.

Bromelain – Ananász kivonat

A bromelain egy természetesen jelenlévő enzim az ananászban. Az ananász Közép- és Dél-Amerikában őshonos növény.

Az enzim a papainhoz hasonlóan képes lebontani az állati és emberi fehérjéket.

Papain – Papaya kivonat

A papain a papaya gyümölcs fehérjebontó enzime. A papaya Közép-Amerikában őshonos növény, de ma már a világ számos pontján megtalálható.

Piperin – Fekete bors kivonat

A piperin egy szerves vegyület, amely sárgás vagy színtelen és erősen borsízű.

Ez adja a bors jellegzetes ízét. Neve a bors latin, illetve görög nevéből származik.

Segítheti a tápanyagok felszívódását a szervezetben.

A fekete bors egy trópusokon őshonos cserje, már az ókortól ismert és keresett fűszer.

Inulin

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését.

A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.

A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak.

Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.

Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.