Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

NICS Lutein + Zeaxanthin 365 db kapszula

Ár:
63.800 Ft (50.236 Ft + ÁFA)
Egységár: 174,79 Ft/db

Ez a doboz 365 darab, egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

Érték és Minőség Nagydíjas magyar termék. 63.800 Ft/doboz

Vásárolja meg 10 havi kamatmentes részletre bankkártyás fizetéssel!

Kezdő részlet: (25%) 15.950 Ft 

Havi részlet 10 hónapig: 4.785 Ft/hó

Leírás

Szeretné ezt a terméket megrendelni?

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

Megrendelheti a NICS Zrt oldalán erre a linkre kattintva.

Az átkattintás után keresse meg a Termék megrendelés gombot.

Töltse ki az alábbi formot ott az oldalon a kért adatokkal.

A kitöltést követően a NICS Zrt. munkatársa keresni fogja és egyeztetik a megrendelését a termékről, vagy termékekről.

Megbeszélik a szállítási helyet és a fizetési módot. 

A másik lehetőség:

Hívjon a 20/338-9898-as telefonszámon és a NICS-es tanácsadói weboldalamon át megrendelem Önnek amit szeretne, illetve tájékoztatom a 26 %-os visszatérítési lehetőségről. 

Üdv: Sipos István

NICS probiotikus termékek - NICS Lutein + Zeaxanthin

Lutein

A zsírban oldódó lutein a béta-karotinnal együtt, a karotinoid típusú antioxidánsok vegyületcsoportba tartozik.

A lutein legfőbb természetes forrásai: Sötétzöld leveles zöldségek, káposzta, brokkoli, körömvirág szirma, tojássárgája, fekete áfonya, mangó.

Zeaxantin

A lutein, a zeaxantinnal együtt a retinában található úgynevezett sárgafolt alapvető alkotója.

Ezt a két mikrotáp-anyagot a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért csupán megfelelő táplálkozással tudjuk bevinni.

A zeaxantin természetes forrásai: Kukorica, citrusfélék, pritamin paprika, paradicsom, sütőtök.

Cink

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában.

Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához.

Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához.

Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben.

Szelén

Nevét Szelénéről kapta, a görög mitológia Hold istennőjéről.

Az 1800-as évek végére bizonyították be, hogy nélkülözhetetlen nyomelem a szervezet számára, mivel egy bizonyos glutation-peroxidáz nevű enzimet tartalmaz, mely megvédi a szervezetet a testünkbe került mérgekkel szemben.

A szelén csupán 10-15 mg mennyiségben található meg az emberi szervezetben.

A szelén és az E-vitamin kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

A szelén legfőbb természetes forrásai: Paradió, tonhal, napraforgómag, rizs, vörös húsok, szárnyasok, teljes kiőrlésű lisztből készült pékáruk, kesudió.

E-vitamin

Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Fekete áfonya kivonata 25% antocianin

Az antocianinokban gazdag fekete áfonya kivonata jelentős antioxidáns tartalmú.

Érdekesség

A bogyós gyümölcsök sötét vöröses-kékes színét az antocianin molekuláknak köszönhetik, amelyek a pH értéktől függően változtatják a színskálájukat, a pirostól kezdve a kékig.

Réz

A réz az egyik leggyakrabban és legrégebb óta használt fém, melynek jelenléte a szervezetünkben számos folyamat lezajlásához szükséges.

A réz a szervezetben részt vesz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez.

Természetes forrásai: Paradicsomos szardínia, napraforgómag, rák, homár, földimogyoró, osztriga, aszalt szilva.

A-vitamin

Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin. Ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség.

Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk.

Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához.

Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

Hozzájárul a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

Legfőbb természetes forrásai: Tej, tojás, sárgarépa, sárgadinnye, sárgabarack, sütőtök, spenót és az állati belsőségek (máj, vese, szív).

Inulin és élőflóra
 
Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
 
probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek.
 
probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket.
 
Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok.
A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
 
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.
 
prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.
Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
 
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
 
prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.
 
Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
 
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára.
A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban.

Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.
Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.
A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.
 
Mit jelent a c.f.u. kifejezés?
c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). 
A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.
 
Milyen a hatékony élőflórás készítmény? 

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.

 
probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
 
Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
 
A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
 
Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.