Leírás
Szeretné ezt a terméket megrendelni?
Hívjon a 20/338-9898-as telefonszámon, vagy küldjön egy üzenetet, hogy NICS terméket szeretne rendelni.
Felhívom és egyeztetjük a részleteket.
A terméke(ke)t a NICS Zrt küldi el Önnek és nekik fog fizetni is.
Üdv: Sipos István
NICS probiotikus termékek - NICS Immuno
19 komponens: Berzedt gyantásgyom kivonat, Tőzegáfonya kivonat (PAC), Fokhagyma kivonat, Homoktövis kivonat, Eclipta alba kivonat, Andrográfisz kivonat (andrografolid), Béta-glükános élesztő, L-lizin, Cink, D3-vitamin, Inulin, Bifidobacterium adolescentis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum.
Berzedt gyantásgyom a természetben
Amerikában őshonos növény. A margarétához hasonlító növény 70 cm magas és hatalmas sárgás-narancssárgás virágokat hajt.
Legértékesebb sajátosságából ered a neve is, ez az egész növényt takaró speciális gyantájának köszönhető, amely rendkívül erős antibakteriális hatású diterpenic savat tartalmaz.
Tőzegáfonya a természetben
A tőzegáfonya egy Észak-Amerikában őshonos növény gyümölcse, mely azonos növénycsoportba tartozik a vörös áfonyával és a fekete áfonyával.
Rendkívül magas C-vitamin tartalmáról híres, viszont csak a XXI. század kezdetétől vált igazán népszerűvé.
Az áfonyák bogyóját nyersen, szárítva, lekvárként, lisztté őrölve és mártásként fogyasztják.
Fokhagyma a természetben
A fokhagymát több ezer éve termesztik és használják jótékony hatásáért. A hagymák közül a fokhagymának a legmagasabb a nitrogén és a foszfortartalma.
Ezeken kívül kálium, kalcium, magnézium is található benne, illetve tartalmaz még A-, B-, C-, és E-vitamint.
A sokrétű összetevőknek köszönhetően komoly immunerősítő hatása van és főzéssel csak a C-vitamin tartalma vész el.
Homoktövis a természetben
A homoktövis a Himalája lejtőin termő cserje, amely korunk egyik legértékesebb gyógynövénye. Az ˝egészség tárának˝ is hívják.
A homoktövis gyümölcsök gazdagok fehérjékben, szénhidrátokban, szerves savakban, A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, C-, K-, P- és E-vitaminban, omega zsírsavakban és nyomelekben.
Érdekesség
Hippokratész műveiben fellehetőek hivatkozások a homoktövis-készítményekről, melyeket a gyomorbetegségek gyógyítására használtak.
Kínában a homoktövis gyógyszernek van minősítve, míg nálunk nyugaton csak egészségvédő, betegség megelőző, általános erősítő szerként ismerik el.
Eclipta alba kivonat
Az eclipta alba, más néven hamis margaréta vagy bhringaraja, az indiai ajurvédikus orvoslás alap gyógynövénye.
Gyakran úgy fordítják, mint a ˝haj királya˝, azonban szó szerinti jelentése: méhek uralkodója.
Érdekesség
Ha hajpakolást szeretnénk magunknak, akkor keverjünk össze eclipta alba port kókuszolajjal.
Andrográfisz a természetben
Az andrográfisz Dél-Dél-Kelet Ázsiában őshonos, kb. 30-110 cm magasra nő, a nedves, árnyékos helyeket kedveli.
A növény a keserűségéről ismert, kiemelt májvédő hatása van.
Ősidők óta használják az ajurvédikus orvoslásban, a fertőzések kezelésében lehet segítség.
Béta-glükános élesztő
A béta-glükán egy természetben is előforduló poliszacharid, több altípusa is van; ezek a gombák, növények és baktériumok sejtfalának alkotóelemei.
Legáltalánosabb és leghatékonyabbnak tartott forrása az egyszerű élesztő sejtfala, de van béta-glükán a gabonakorpában, a tengeri fűfélékben és néhány gombában is.
L-lizin
A lizin a kilenc esszenciális zsírsav egyike, alapvető szerepe van a csontok és a bőr szerves állományát alkotó kollagén képzésében.
Hiányában az étkezések alkalmával bevitt kalcium nem tud beépülni a csontokba.
A lizinek immunrendszert erősítő hatását is igazolták.
A WHO 1973-ban 0,6-1,0 grammban határozta meg a napi szükségletet, az MIT kutatói 2-3 grammot mondtak.
Nevét a görög lízisz (kibontás) szóból kapta.. A legjobb hasznosulás érdekében az étkezések közötti időszakban vegyük be, ha étrend-kiegészítő formájában szedjük.
Legfőbb természetes forrásai: tojás, tej, sajt, hal, élesztő, szójatermékek.
Cink
A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában.
Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához.
Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához.
Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben.
D3-vitamin
A zsírban oldódó vitaminok csoportjába tartozik. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik.
Legfőbb természetes forrásai: halmájolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.
Miért fontos a D-vitamin?
Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához.
Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.
Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.
Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.