Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

NICS Detox + Máriatövis + Articsóka + L-glutation + Piperin 365 db kapszula

Ár:
49.600 Ft (39.055 Ft + ÁFA)
Egységár: 135,89 Ft/db

Ez a doboz 365 darab, egyesével csomagolt kapszulát tartalmaz. 

Magyar termék. 49.600 Ft/doboz

Vásárolja meg 10 havi kamatmentes részletre bankkártyás fizetéssel!

Kezdő részlet: (25%) 12.400 Ft 

Havi részlet 10 hónapig: 3.720 Ft/hó

Leírás

Szeretné ezt a terméket megrendelni?

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

Megrendelheti a NICS Zrt oldalán erre a linkre kattintva.

Az átkattintás után keresse meg a Termék megrendelés gombot.

Töltse ki az alábbi formot ott az oldalon a kért adatokkal.

A kitöltést követően a NICS Zrt. munkatársa keresni fogja és egyeztetik a megrendelését a termékről, vagy termékekről.

Megbeszélik a szállítási helyet és a fizetési módot. 

A másik lehetőség:

Hívjon a 20/338-9898-as telefonszámon és a NICS-es tanácsadói weboldalamon át megrendelem Önnek amit szeretne, illetve tájékoztatom a 26 %-os visszatérítési lehetőségről. 

Üdv: Sipos István

NICS probiotikus termékek - NICS Detox + Máriatövis + Articsóka + L-glutation + Piperin 365 db kapszula

Máriatövis:

A máriatövis, vagy boldogasszony tövise (Silybum marianum) a mediterrán térségből származó, de mára világszerte termesztett, lágy szárú növény, jellegzetes bíborszínű virágokkal. Termése nagy mennyiségű szilimarin olajat tartalmaz, ezért a népi gyógyászatban régóta használják a máj védelme, annak regenerálódásának elősegítése érdekében.

Miért fontos a máriatövis kivonat? 

Mindennapi életünk során szervezetünk kémiai terhelése egyre nő. Ezért kiemelten fontos azon szervünknek, a májnak a támogatása, ami a bejutó anyagok átvizsgálásában, elemeire bontásában szerepet játszik és a hasznosítható anyagok beépüléséért valamint az ártalmas anyagok kiszűréséért is felelős.

A máriatövis segíthet fenntartani a májműködést, emellett elősegítheti az emésztést és a szervezet öntisztító folyamatait. A máriatövis támogathatja a máj egészségét és hozzájárulhat a máj védelméhez és méregtelenítő képességéhez.

Articsóka kivonat

Az articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) Észak-Afrikában őshonos fészkes virágzatú, lágy szárú zöldség- és gyógynövény. Az antik világban még ínyencségnek számított, de a mediterrán konyhának köszönhetően fogyasztása mára Európában is elterjedt.

Számos hasznos hatóanyag tartalmának köszönhetően, mint például szerves- és fenol savak, amelyek közül a legfontosabb a cinarin, az articsókalevél támogathatja a méregtelenítést és az emésztőnedv-áramlást.

Segíthet az egészséges máj fenntartásában, és hozzájárulhat a bélrendszer komfortérzetéhez. Az articsóka segíthet csökkenteni a vér lipidszintjét és támogatja a vér normál koleszterinszintjét. Elősegítheti a fogyást.

L-glutation

Az L-glutation három aminosavból (glicin, cisztein és glutaminsav) álló tripeptid molekula. Természetes formájában megtalálható zöldségekben, gyümölcsökben, de állati szövetekben, sőt az emberi szervezetben, a májban is előfordul, ezáltal meghatározó fontosságú a szervezet méregtelenítési folyamataiban.

A glutation megfelelő jelenléte késlelteti a szervezeten belüli oxidációs folyamatok káros hatásait, védi sejtjeink, szöveteink épségét, védi azok alkotóelemeit a szabad gyököktől. Kis mennyiségben szervezetünk is előállítja, volumene azonban jelentősen csökken a betegségek, stressz, helytelen táplálkozás, környezeti szennyezés, öregedés hatására, ezért sok esetben szervezetünknek pótlásra van szüksége.

Piperin- Fekete bors kivonat

A piperin sárgás vagy színtelen, erősen borsízű szerves vegyület. Egy a trópusokon őshonos cserje, a fekete bors (Piper nigrum) szárított termésében is megtalálható nitrogén tartalmú vegyület, ami a bors jellegzetes ízét adja.

Elnevezése ezért az ókortól ismert és keresett fűszernövény, a bors latin, illetve görög nevéből származik.

A feketebors gyümölcse támogathatja az étvágyat, az emésztést és a tápanyagok felszívódását. Hozzájárulhat a méreganyagok megemésztéséhez, a máj tisztításához és a finom ereken és hajszálereken keresztüli vérkeringés elősegítésével támogathatja annak működését. Növelheti más növényi összetevők hatékonyságát. Segíthet a testsúly szabályozásában.

Ez a One Year Product termék hatféle élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

Inulin és élőflóra
 
Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
 
probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek.
 
probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket.
 
Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok.
A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
 
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe.
 
prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai.
Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
 
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
 
prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.
 
Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
 
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára.
A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban.

Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását.
Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.
A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.
 
Mit jelent a c.f.u. kifejezés?
c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). 
A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.
 
Milyen a hatékony élőflórás készítmény? 

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt minimum x-szer 100.000.000 (százmillió) vagy x-szer 1.000.000.000 (egy milliárd) telepképző egység.

 
probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.
 
Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.
 
A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.
 
Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

A One Year Product termékek hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

A termék címkék segítségével listázhatja a termékeket a jelzett kategória, szín vagy méret alapján. Éves termék - One Year Product