Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vákuum köpölyöző készletek - Gumiköpöly, üvegköpöly, szilikon köpöly

Számtalan méregtelenítő és fogyasztó kezelés létezik manapság. Ezek közül az egyik legősibb módszer a köpölyözés.

A köpölyözés során a vákuum gyakorol hatást a szervezetre. Ez a módszer akár újraértelmezve, akár hagyományos módon használva nagy segítséget nyújthat egészségünk megőrzésében. 

Kínálatunkban talál vákumozható üvegköpölyöket, illetve gumiból és szilikonból készült különböző nagyságú és formájú köpölyöket. 

A ma használatos technikáknál un. hidegeljárást alkalmazunk. Egy kisméretű pumpával, vagy a gumi-szilikon köpöly összenyomásával hozzuk létre a vákuumot az üveg vagy gumiköpölyben és kezdődhet a köpölyözés.

A mai vákuumos köpölyök nagyon jól tapadnak a bőrfelszínre és jól szabályozható a szívóhatásuk. Ennek hatására a test távolabbi pontjaiból a kezelés területére áramlik a vér. A köpöly alatt a bőr kipúposodik és a vérbőség hatására élénkpiros lesz. 

Az erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés. A kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól, majd a vese irányába távoznak.

Legtöbbször narancsbőr eltüntetésére és fogyókúrák kiegészítő kezelésére használják. Hatásos még izomfájdalmakra, az izomláz, a megfázás, az allergia, az asztma, a tüdőgyulladás tüneteinek enyhítésére.

A tűz nélkül használható, hideg köpölyözésre alkalmas készleteink ideálisak masszőröknek és otthoni használatra is. A Narancsbőr elleni masszázs - anticellulitisz kezelés - nélkülözhetetlen eszközei. A köpölyök biztonságosan és könnyen használhatóak. 

Rendezés:
Nézet: