Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

GOGO ultrahangos kutyariasztó

Ár:
13.843 Ft (10.900 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
szállítási díj: 1.397 Ft
Csomagja várható érkezési ideje: 2024. július 24.

GOGO nagy hatótávolságú profi ultrahangos kutyariasztó

A készülék alkalmas:

Szabadtéri tevékenységeket végzők számára támadó, vagy fenyegető kutyák ellen.

Kutyatulajdonosoknak, akik szeretnék a kutyájukat a kellemetlen szokásikról leszoktatni.

A készülék alkalmas lehet:

Alkalmas lehet a szomszédban lévő ugató kutya elcsendesítésére, amennyiben nem akadályozza szinte semmi az ultrahang terjedését és nincs túl messze a kutya.

Sok esetben sajnos ez sem megoldás ha a kutya nagyon neveletlen, nem foglalkoznak vele és unatkozik. Valamint ha a kutya el tud távolodni annyira, hogy a kutyariasztó hatókörén kívülre kerül, vagy elbújik valami mögé. Több kutya esetén pedig egészen összetett a probléma.

Az ultrahang a kemény felületekről visszapattan. A bokrokról, sövényekről is részben visszaverődik és szétszóródik és ezért nem jut a kutya fülébe.

Menny.:db

Leírás

Miért válassza a GOGO ultrahangos kutyariasztót?

 • Kettős erősség: A normál és a változó ultrahang funkciókkal is kiegészítve hatékonyan elriasztja a kutyákat. A fekete gomb megnyomásával fix 25 KHz-es hangot bocsát ki a készülék.

  A narancssárga gomb használatával 25 KHz - 30 KHz közötti hangokat bocsát ki a készülék. A gombok lenyomása közben rezgést bocsát ki a készülék, visszajelezve, hogy működik és közben zölden világít a visszajelző fény.
   
 • 12 méteres hatékonysági tartomány: A kettős hangszóró stabil és nagy hatótávolságú védekezést tesz lehetővé. Ezen távolságon belül éri el a legjobb hatást.
   
 • Biztonságos kutyák és emberek számára: Az ultrahangfrekvenciát kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságos hallástartományon belül legyen mind a kutyák, mind az emberek számára, így nem okoz kárt, miközben megőrzi hatékonyságát.
   
 • Automatikus védelmi mód: 10 másodperces folyamatos ultrahang sugárzás után a készülék védelmi módba lép, hogy megakadályozza a túlzott stimulációt. A védelmi mód alatt a visszajelző sárgán világít. Öt másodperc múlva a készülék újból aktív állapotba kerül. Ez az ultrahangos kutyakiképző eszköz üzemmód üzemmód.

  Támadó és fenyegető kutya ellen ne nyomja folyamatosan 10 mp-ig a készüléket, inkább 5 mp-es impulzusokat használjon.

   
 • Erőteljes újratölthető akkumulátor: 2000 mAh-s újratölthető lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 30 napos használatot biztosít mindössze 2 óra töltéssel. Ez egy erős kutyariasztó.
   
 • Időjárásálló kialakítás: A termék úgy készült, hogy ellenálljon a kültéri körülményeknek, IPX4 vízálló házzal rendelkezik a tartósság és a teljesítmény érdekében különböző időjárási körülmények között.
   
 • Kettős LED-es villogó lámpák: Ideálisak éjszakai használathoz vagy rossz látási viszonyok között, ezek a lámpák biztonságot nyújtanak és maximalizálják a készülék hatékonyságát.

  Fokozhatja a hatást villogó fény használatával. Kapcsolja be a lámpa funkciót és nyomja meg a narancssárga MAX gombot. Ilyenkor a készülék led lámpái villogó fényt adnak ki az ultrahang mellé. 

   
 • C típusú újratöltés: Modern és kényelmes töltési megoldást kínál a mellékelt Type-C kábellel, amely kompatibilis különféle eszközökkel, például power bankokkal és laptopokkal. A töltőkábel része a csomagnak. 

A GOGO ultrahangos riasztó használata:

Válassza ki a módot: válasszon az elrettentő vagy edzési mód közül attól függően, hogy védekezik vagy idomít. 

Az ultrahahang irányítottan terjed. Használatkor a kutya felé irányítsa a készüléket, hogy az ultrahanghang elérje a kutya fülét. Vegye figyelembe, hogy ha falak vagy akadályok vannak az útban, az ultrahang visszaverődik.

Az ultrahang aktiválása: Tolja előre a készülék jobb oldalán a bekapcsoló gombot. Egy rövid rezgést érez és zölden felvillan a visszajelző fény ha feltöltött állapotvab van az eszköz. Nyomja meg a gombot, hogy a készülék zavaró ultrahang hangot adjon ki. Figyelje kutya reakcióját és ismételje meg a hangadást ha szükséges.

Mi jellemzi a legjobb kutyák elleni riasztókat?

A legtöbb jól nevelt kutya barátságos. Azonban még a legengedelmesebb kutya is agresszívvá válhat és támadásba lendülhet séta, futás, biciklizés során. Ilyen helyzetekben gyorsan kell reagálnia, hogy megvédje magát, különben a dolgok hamar rosszra fordulhatnak.

Szerencsére számos módszer létezik a kutyák elriasztására, például spray-k, kürtök és riasztók. Ezek az eszközök mind különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek, és a választás az Ön igényeitől és preferenciáitól függ. A riasztók és riasztószerek kifejezéseket gyakran felcserélhetően használják. A riasztószerek vegyi alapú termékek, míg az elrettentők elektromechanikus eszközök, amelyek hangot vagy érintést használnak.

A riasztók speciális elektromechanikus eszközök, amelyek hallható és nem hallható hangok kombinációját használják a kutyák elriasztására.

A legjobb riasztók 100+ decibeles hangot bocsátanak ki 25 000-30 000 Hz-es frekvenciatartományban. Ez az ember számára nem hallható, de a kutyák és macskák számára igen. A hangos elrettentő eszközök hirtelen hallható figyelmeztető hangot generálnak, amely megijeszti a támadó állatot és megszakítja agresszív viselkedését.

Az ultrahangos és hallható hangokat kibocsátó riasztók több előnnyel rendelkeznek a helyi riasztószerekkel, például a spray-kkel szemben:

Az elektronikus riasztók humánusabbak, mint a paprika spray-k, mivel nem okoznak hosszan tartó kényelmetlenséget a háziállatoknak.

A riasztók biztonságosak és kényelmesek az emberek számára, és minden évszakban használhatók. Nincs visszafújás veszélye a szél miatt vagy a rossz célzás következtében.

Ezek a riasztók használhatók saját kutyája ugatásgátlójaként és tréningeszközként is, segítve a nem kívánt viselkedések, például a túlzott ugatás, pórázhúzás, ugrás kezelésében.

Ezek az eszközök általában kompaktak, könnyűek és könnyen hordozhatók séta, futás, biciklizés vagy gördeszkázás közben.

Néhány korlátozás a riasztó eszközökkel kapcsolatban:

A riasztók olyan frekvenciákon működnek, amelyek az emberek számára nem hallhatók. Bár a legjobb eszközök jelzőkkel rendelkeznek a megfelelő működéshez, nem mindig lehet biztos benne, hogy valóban működnek. A hangos elrettentők hallható hangot adnak ki, így nem rendelkeznek ezzel a korláttal.

A riasztók szűk sugárszélességűek, ezért pontos célzás szükséges. Számos eszköz lézerrel vagy LED-es mutatóval rendelkezik a célzás megkönnyítésére. 

A kutyák elleni riasztó eszközök tiszta rálátást igényelnek a leghatékonyabb működés érdekében. A kutyának látnia kell a riasztót, akadály nélkül.

Mindezek ellenére a megfelelő kézi szonikus vagy ultrahanggal működő riasztó biztonságos, humánus és kényelmes megoldást kínálhat.