Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898

Dazer ultrahangos kutyariasztó

Ár:
13.970 Ft (11.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.016 Ft
Várható szállítás: 2021. április 14.

Vannak kutyák akik csak akkor veszik majd komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot! 

A Dazer ultrahangos kutyariasztó ajánlott kutya ellen mindazoknak, akik futnak, kerékpároznak, túráznak vagy közterületen munkát végeznek.

Annak érdekében, hogy ne harapja meg egy támadó kutya, csak rá kell irányítania a kutyariasztó készüléket és megnyomni az aktiváló gombot.

Ezzel az eszközzel távol lehet tartani az agresszív kutyákat, fizikai kontaktus nélkül.

Az erőteljes ultrahang elijeszti az állatot. A nagyvárosokban és faluhelyen is nagyon sok gazdátlan kutya kóborol szabadon.

Legyen Önnél mindig kutyariasztó!

Olvasson egy tapasztalatot tőlem a forgalmazótól ide kattintva

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kutyariasztó

A DAZER egy kisméretű, kézben tartható 12,2 dkg. súlyú, 9 V-os tartós elemmel működő kutyariasztó készülék támadó kutya ellen, amely egy magas frekvenciájú, ember által nem hallható ultrahangot (25,2 kHz) bocsát ki.

A készülék feszült, támadó kutyariasztásra lett kifejlesztve, mert ebben az állapotban ez a magas frekvenciájú hang nagyon zavarja az állatot. Akkor lesz neki jobb, ha minél messzebb megy a hang forrásától.

A békés, passzív kutyáknál használva nem vált ki különösebb, látható reakciót.  Ez a legkönnyebben úgy érthető meg, hogy mi emberek is ugyanarra a hangra, zenére, reklámra másként reagálunk pihent, nyugodt állapotban, és másként, fáradt, feszült, ideges állapotban.

A DAZER kutyariasztó használata:

A készülék optimális hatótávolsága 5-20 m. A leggyakrabban ezen távolságokon belül észleljük a kutyákat. Az ettől távolabb lévő (50 - 100 m-re) kutyákra még felesleges használni a készüléket, mert még nem érzékelik a készülék által kibocsátott ultrahangot. 

A készülék hangszórós végével rámutatunk a kutyára és 2-3 mp-re megnyomjuk a beépített kapcsológombot. A készülék működését a beépített gomb mellet lévő vörös színű LED jelzi.

A készülék kettős védelemmel tartja távol a kutyát:

 1. A kibocsátott ultrahang, mely az állatban lévő feszültséget emeli fel majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni és elmenekül a helyszínről.
   
 2. A kibocsátott ultrahang nyomása, amely olyan mértékű (120 Db), hogy az ember esetében akut halláskárosodást okozhat, ezért emberre közvetlen közelről nem szabad fordítani a készülék hangszórós részét bekapcsolt állapotban.

Figyeljünk arra, hogy a készülék kövesse az állatot, mivel a hatás tengelyszerűen lép fel.

A készülék hatására a kutya azonnal reagál, és legtöbbször visszafordul. Ha az állat továbbra is dühös magatartást tanúsít, ismételjük meg a használatot újabb 2-3 mp-re. Ha a kapcsoló mellett lévő vörös LED nem világít, az elemet ellenőrizni kell, és szükség esetén ki kell cserélni.

A DAZER-t használhatják: idősek, gyerekek, sportolók, biciklisták közszolgálati alkalmazottak, díjbeszedők, postások, stb. a támadó kutyák elleni védekezésre. 

A készülék kiterjedt kutatásokon alapuló fejlesztés eredménye, amelyet amerikai audiológiai és egyetemi emberek végeztek.

A készülék idomításra is használható! 

Ha az állat olyan magatartásminták szerint viselkedik, ami nem elfogadható gazdája számára, akkor ezekről le lehet szoktatni a Dazer segítségével.

A szóbeli parancs kiadása után használjuk rövid 1 mp-es időtartamra a Dazert úgy, hogy a kutya lehetőleg ne lássa a kezünkben. Néhány ismétlés után kialakul a kutyában a reflex az adott parancshoz, érzékeli az ultrahangot és később az ultrahang nélkül is, pusztán a szóbeli parancs kiadása után is végrehajtja a feladatot.

A kutyariasztóba az elem behelyezése és cseréje:

 1. Vegyük le a két fémzáras csavart a készülék alsó oldaláról.
 2. A gombos oldalával felfelé tartva mozdítsuk el a fedőfedelet. A tartó és elem (ha behelyezett) az alsó félben kell maradjon.
 3. Óvatosan toljuk az elemet előre és szelíden emeljük, amíg az elem kijön a helyéről. (Csere esetén.)
 4. Behelyezzük az új elemet a pólusoknak megfelelően. Toljuk addig, míg a tartóban biztonságosan fekszik.
 5. Visszatesszük a fedelet úgy, hogy a LED a helyére kerüljön.
 6. Helyezzük vissza a két csavart, amit az 1. lépésben eltávolítottunk.

FONTOS! Csak 9 V-os alkáli elemmel használható! 

Garancia - a kutyariasztóra:

A készülékre a vásárlástól számított 1 évig garanciát vállalunk. A garancia a meghibásodott készülék kicserélését jelenti. Nem vonatkozik a garancia az alábbi esetekre:

 • Erőszakos behatás, törés esetén.
 • A készülék hangszórójának mechanikai sérülése esetén.
 • Amennyiben nem tartós elemekkel használják a készüléket.
 • Amennyiben a készülék elektronikus részében bárminemű beavatkozás, átalakítás, javítás alkatrészcsere történt.

Figyelmeztetés: A DAZER nem hatásos a kutya „territóriumán” belül, valamint beteg, süket kutyákra.

Hatásosságát befolyásolja a kutya kora, temperamentuma, betanítása, az állat jelleme. Ha megtehető, ne keressük a bajt, kerüljük el a veszélyes állatot! A DAZER-t csak az agresszív kutyák támadása ellen, védekezésül használjuk, ne molesztáljuk vele a békés, nyugodt állatokat.

Gyártó: K-II. ENTERPRISES, USA

Vásárlási lehetőségek:

1. Utánvétes fizetés 

Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben kiegyenlíteni a futárnak.

Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket. 


2. Fizetés előre utalással 

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. Átutalást csak és kizárólag abban az esetben indítson, miután telefonon beszéltünk a termék használatáról, vagy teljeskörűen tisztában van a Dazer használatával, annak lehetőségeivel és korlátaival! Feltétlen olvassa el a gyakori kérdések bekezdést!

A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását, vagy az átutalás igazolását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor Önt további költségek már nem terhelik.

Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelő nevét és a megrendelés sorszámát.

Az átutaláshoz szükséges információk:

Bank: Takarékbank
Számlatulajdonos: SIPI 97 Bt.
Számlaszám: 57400217-10125771-00000000 

*****************************************************************

Gyakori kérdések:

Mit tehetünk, hogy elkerüljük a kutyatámadást?

Két lehetőségünk van:

- Ne ijesszük meg a kutyát, ne kiabáljunk rá, ne lóbáljuk a kezünket, ne próbáljuk megtámadni. Ne nézzünk a kutya szemébe, mert ezt erőfitogtatásnak tekinti. Ha a kutya eszik, mindenképpen el kell kerülni.

Nem szabad elszaladni, meg kell várni míg a kutya körbeszaglász, majd elmegy tőlünk. Semmi hirtelen mozdulatot nem szabad tenni felé.

- Riasszuk el Dazer II ultrahangos kutyariasztóval

Miért jobb a Dazer II mint a paprika spray?

A paprika spray egyszerűen, legálisan beszerezhető eszköz, mely a védelmünket hivatott biztosítani. Annak a valószínűsége, hogy egy paprika sprayt egy gyorsan támadó kutyának pontosan a szemébe célozzuk, szinte 0%.

Ha a gazdája is a kutyával van és csak mi tételezzük fel a támadó szándékot, majd belefújjuk a viszonylag nyugodt kutya szemébe, egy hosszú magyarázkodásnak nézünk elébe. A paprika spray kárt is tehet az állat egészségében, főleg ha idős a kutya. 

A Dazer II-t diszkréten, kellő távolságból már ráirányíthatjuk a kutyára, és a gazdának fel se tűnik, hogy védekezünk a kutya ellen, csak azt látja hogy a kutya hátrál tőlünk. Nem kell magyarázkodnunk a gazdinak.  

Mennyi ideig használható a gyári elemmel a kutyariasztó?

A készülékben lévő, Energizer 9V-os elemmel rendszeres használat mellet kb. egy évet, vagy 1000-szer 1 - 2 mp-es használatot tesz lehetővé. 

Cserélje ki az elemet feltétlenül, ha a piros visszajelző LED fénye elkezd halványodni!  Elemcsere esetén javasolt típus: Energizer 9V-os tartós elem.

Hogy tudom leghatásosabban elriasztani a kutyát a készülékkel?

Vegye célba az agresszív kutyát a kutyariasztóval
Tartsa nyomva a gombot 2-3 mp-ig
Ha szükséges ismételje meg. Fontos!

Ne tartsa nyomva folyamatosan a gombot! A legjobb hatást úgy tudja elérni, ha ráijeszt a kutyára az ultrahanggal. Ekkor hirtelen menekülésbe kezd. A Dazer II a leghatásosabb az agresszív, támadólag fellépő kutyákra.

A nyugodt kutya nem reagál az ultrahangra csak a kiképzés során.

Mit tegyen ha több kutya támadja meg egyszerre?

Lehetőség szerint helyezkedjen úgy, hogy ne tudják bekeríteni a kutyák. 
Pásztázzon a riasztóval végig az összes állaton. 
Amennyiben egyértelműen felismeri a falkavezért, többször arra a kutyára irányítsa a riasztót.

Minden kutyára hatásos a riasztó?

A készülékkel nem tudunk korlátlan hatalmat gyakorolni minden kutya felett! 
A DAZER nem hatásos a kutya „territóriumán” belül, valamint beteg és süket kutyákra.

A territórium a kutya felségterülete és azt ösztönösen védi. Oda nem javasolt kutyariasztóval sem belépni. 

A DAZER nem alkalmas kutyasétáltatás közben összeakaszkodó, verekedő kutyák szétválasztására!

Az ultrahang a kemény felületekről visszapattan, a puha dolgok elnyelik, a bokrok, sövények pedig szétszórják. Nagyon fontos, hogy a célba vett kutya lássa a készüléket, mert csak így tudja az ultrahang kifejteni a hatását. 

A szomszédban lévő ugató kutya elcsendesítésére csak bizonyos feltételek mellett alkalmas.

A DAZER-t csak az agresszív kutyák támadása ellen, védekezésül használjuk, ne molesztáljuk vele a békés, nyugodt állatokat.

Káros-e a kutyariasztó által kibocsátott ultrahang az emberekre és a kutyákra?

A legtöbb ember 20-20000 Hz között hall. A Dazzer II által kibocsátott frekvencia 25200 Hz. Érzékenyebb fülűek elvileg hallhatják, de károsodást nem okoz!

A készülék hangszórója 120 DB-es hangnyomást generál, ezért közvetlen közelről (1-2 cm) ne irányítsuk a fülbe a riasztót! Az Ultrahang nem egy hallható hang az emberi fül számára! Így nem ellenőrizhető a készülék használhatósága! 

Hogyan ellenőrizhető, hogy sugároz-e ultrahangot a készülék hangszórója?

Tartson a készülék elé kb. 10 centire egy tenyérnyi alufólia darabot és irányítsa rá aktív állapotban a riasztót.

Normál működés esetén egy rezgő-zizegő hangot kell hogy halljon. Ez az ultrahang visszaverődése miatt keletkezik.

Kitől vásárolja a készüléket?

A 80-as évek óta ultramarathon futó vagyok. 

2000-ben körbefutottam Magyarországot úgy, hogy minden települést (3.120) érintettem.

Ez a futás 264 napig tartott pihenőnap nélkül és napi 76.5 km-t futottam átlagban. Ekkor használtam először Dazer ultrahangos kutyariasztót. Az utam során naponta átlagosan 1-2 támadó szándékú kutyával találkoztunk.

Ez egy sikeres rekordkísérlet volt, a világ leghosszabb, pihenőnap nélküli futása.

20.204 km-t futottam, megjavítva az addig tartott 19.030 km-es rekordot.

A sérülés, betegség, kimerültség, időjárás mind komoly kockázati tényező volt, hogy megszakadjon a folyamatosság. A legnagyobb félelmem azonban a kutyatámadás miatt volt.

A kutyariasztó nagyon jól működött és nekem természetesen kétségem sincs azóta, hogy ez egy nagyon hasznos eszköz a támadó kutyák ellen. 

A sikeres futásomat követően vendége voltam a Fábry show-nak és ott bemutatásra került a kutyariasztó is, mint a futásom egyik fontos kelléke.

A műsort követően nagyon sokan kerestek a készülékkel kapcsolatosan. Szóval, azóta (20 éve) forgalmazom a Dazert. Az amerikai gyártóval vagyok kapcsolatban, tőlük szerzem be a termékeket. 

Eladóként javaslom!  

Ezt a terméket napi rendszeresen használom ultramaratoni futóként. 

Facebook elérések:

SIPI WEB-BOLT
 
Amennyiben rendszeresen használja a Facebookot, akkor kérem kedvelje vagy kövesse az oldalt.
Új termékekről, akciókról, kuponokról gyorsabban kap információt.
Hozzászólhat a posztokhoz, illetve a messenger-t használva azonnal kérdezhet.
Sportolói Facebook oldalam

1975-ben kezdtem el futni és még a mai napig is rendszeresen futok. Voltak kiermelkedően jó eredményeim ultramaratoni futásban.
Most 62 évesen már más célokkal, de még mindig rendszeresen futok. A korosztályommal (60-65 év közöttiek) versenyzek.
​Most éppen egy 100 km-es és egy 24 órás futóversenyre készülök. 

A SIPI WEB-BOLT kínálatában lévő termékek nagy részét használom, szóval közvetlen tapasztalatom van róluk.
Amennyiben rendszeresen fut, kerékpározik, túrázik és segítségre, tanácsra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal.

Kövesse sportolói oldalamat és a felkészülésemet, talán kap néhány jó ötletet. :-)

Üdvözlettel: Sipos István 20/338-9898

Sipos István - WikipédiA

Amennyiben a Dazer kutyariasztót futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz használná, akkor feltétlen nézze meg a sportélelmiszerek kategóriát.

Energia zseléket, izotóniás italt és magnézium készítményt talál a kínálatban. Szüksége lehet rájuk!

Én mindegyiket használom és szívesen adok tanácsot.

https://web-bolt.hu/sportelelmiszerek

Vélemények

4.93
29 értékelés
5
(27)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 09.
Üdvözlöm! El se hiszem, de az ugatásgátló kiválóan működik. Ha megjelenek 4-5 méterre a kerítéstől a nagytestű farkaskutya már abbahagyja az ugatást. 1-2 gombnyomásra pedig rázni kezdi a fejét és elkotródik, nem zavarva tovább az unokám délutáni alvását. Nem ez az első amit kipróbáltam, de ez az első ami hatékonynak bizonyul. Köszönöm. H. Tibor
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 05.
Már a kiszolgálás minősége miatt is megérte a vásárlás, őszinte szívvel ajánlom bárkinek! A kutyariasztó pedig egyszerűen működik, teszi a dolgát ami különösen hasznos olyan esetekben is, amikor a kutya gazdáját egyáltalán nem érdekli, hogy kedvenc ebe épp mást akadályoz, hiszen övé a világ. Szóval a terméket is bátran ajánlom, gyakorlati tapasztalat alapján!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 09.
Mint minden "ultrahangos csodakütyüvel" kapcsolatosan - a DAZER kutyariasztóval is voltak fenntartásaim. Hamar megérkezett a kért átvételi pontra. Hazafelé ballagva volt alkalmam tesztelni. Nagyon hatásosan lecsendesítette a kerítés mögül ugató kutyákat. Érdekes volt, ahogy reagáltak: elfordultak, elmentek, abbahagyták az acsarkodást. Remélem nem kell "élesben" bevetni, de biztonságot ad, az kétségtelen. Sipi Úrnak köszönöm a pontos információkat, amire szükségem volt, gratulálok a kiválóan működő "WEB-BOLT-hoz.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 23.
Ilyen lelkiismeretes és gyors kiszolgálást kívánok mindenkinek minden esetben, mint amilyet Sipos úr tanúsított a megrendelés kezelése és teljesítése kapcsán. Köszönöm példaértékű magatartását!
A terméket a szomszéd kissé neveletlen kutyája miatt vettem, mert nehezen tolerálta szegény eb, ha mi is használni akartuk a kertünket. A gazdája mindig azonnal reagál - ha otthon van - a szinte magából kivetkőzött produkciókra, hívja vissza vagy esetleg komolyabb eszközökkel is próbálja fegyelmezni. Arra gondoltam, hátha rá tudok segíteni erre. És hát nem szeretem, ha veréssel kell a jószágot fegyelmezni - még ha a gazda teszi is, nem jó érzés.
Ma kaptam meg a terméket, már 2x használtam is, elég biztató eredménnyel. Tudni kell, hogy a kerítés nem átlátszó, de az alján lévő résen látható volt, hogy megtorpant, eltávolodott, az ugatása is megváltozott, szinte panaszossá vált és ezúttal szinte azonnal eleget tett a gazda visszahívó parancsának.
Sztem jó lesz ez, köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 21.
A gyermekem ajánlotta a kutya riasztót, neki bevált. Ő más városba lakik. Szeretek sétálni, vagy futni az erdőben. Március volt, sétáltam az erdőben és megijedtem egy kutyától, elkezdtem rohanni, majd elestem eltörött a karom. Ekkor rendeltem a kutya riasztót, amit a fiam is ajánlott.. Bevált és ami mégfontosabb, biztonságba érzem magam. Jó szívvel ajánlom. Még valami fontos, rendelés után a bolt tulajdonosa felhívott készségesen segített és másnapra megkaptam a csomagot.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 04.
Futásaim során sűrűn találkozom/tam kóbor kutyákkal, melyek egy része megállásra kényszerített. Ilyenkor semmiféle eszköz nem volt a kezemben, maradt a kiabálás és/vagy kivárás. Lakott településtől távol ez különösen kellemetlen dolog. Sokféle hangriasztós cuccot kipróbáltam, de semmiféle hatásuk nem volt. A Dazert egy ultrás ismerősöm ajánlotta, így jutottam el Sipihez és az említett riasztóhoz. Több, mint fél éve használom, eddig két alkalommal kellett használnom. Eredményesen. Szóval, csak ajánlani tudom. Futóknak feltétlenül. Elég méretes darab, de a compressportos kompressziós övben simán elfér, és nem is lötyög-csörög.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 04.
Nagyon gyors, precíz, kedves eladás. A rendelést követő napon telefonos egyeztetés, termékről pontosabb tájékoztatás történt. Kisvárosban lakunk, ahol a napi több km-es séta során elkerülhetetlen a "kutya-randi". Ezért rendeltünk készüléket! És IGEN! Működik! A lányom számára volt igazán fontos, aki a kutya közelségét sem tolerálja. És valóban! A kutya megáll, fülét hegyezi és elsomfordál. Köszönjük....
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 03.
Vasárnap délután rendeltem, kedden délben megkaptam. Ajándékba vettem egy postás barátomnak mivel kb 3 éve ismerem a terméket. Ha csalódtam volna, nem vettem volna másikat. Valóban hatásos támadó szándékú kóbor kutyák ellen.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 12.
Megrendeltem délben és másnap délben már meg is hozta a posta. Azonnal kipróbáltuk és a szomszéd kutyái (5 vagy talán 6 is van) mind eltávolodtak a telekhatártól. Elég volt háromszor használni ahhoz, hogy a kutyák már csak 5-6 méterről bámuljanak. Már csak amolyan alibi ugatást produkálnak a gazdijuknak. A mi esetünkben a kutyák territóriumán belül is hatásos volt.
Köszönöm István!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 11.
Részletes udvarias tájékoztatás a termék működéséről.
Kedvező árak, gyors kiszállitás.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 09.
Több mint 6 éve szereztem be az első kutyariasztót, mivel Polgárőrszolgálatunk során nagyon sok esetben szükség volt rá, ami még a mai napig is hatásosan jól működik. Egy alkalommal egy nappali időszakban a szolgálati gépkocsiból észlelve egy megtermett kutya egyenesen egy rokkant kocsis idős nő felé rohant, ezt észlelve a kocsiból kiugorva egyikőnk a tolókocsit elfordította míg a másik polgárőr a kutyariasztót nyomkodva a támadó kutya tőlünk 6-8 méterre hirtelen irányt változtatva elszaladt, így az idős személy megúszta a támadást. Másik alkalommal éjjel egy terhes nőt sikerült a saját lakásának udvarából kimenekíteni mivel a szomszédból átszökött két nagytestű kutya megtámadta őt és férjét, akik épp orvoshoz igyekeztek. Rendőri biztosítás mellett biztos hatékonysággal sikerült a kutyák támadásaikat folyamatos készülék használattal sakkban tartani. Harmadik alkalommal egy lakásban rosszul lett személy mellől 5 kutyát sikerült a készülékkel eltávolítani és az egészségügyi dolgozók bejutását biztosítani. Polgárőr egyesület elnökeként tapasztalatból mondva, mindenkinek merem ajánlani, nekünk hatásosan bevált.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 24.
Valóban úgy működik, mint ahogyan a termékleírásban szerepel. A vad, támadó kutya lecsillapodik, majd meglepetten elsomfordál.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 18.
Először az egyik fiam vásárolt egyet a futás közbeni kutyatámadások ellen. Nála ez bevált.
Utána vásároltam egyet a másik fiamnak, aki szintén tartott a kutyatámadástól.
Végül magamnak is vásároltam egyet, hogy bárhol, elhagyatott helyen is, nyugodtan sétálhassunk úgy, hogy nem kell a kutyatámadástól tartanunk.
(Mindhárman egymástól távol vagyunk.)
Amikor sor került a használatára, sikeresen meghiúsította a kutyatámadást.
A kutya csodálkozva nézett, és visszafordult.
Javasolni tudom mindenkinek, akinek tartania kell kutyatámadástól.

Üdv.: Feri
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 14.
Kb. Fél éve vásároltam a riasztót.Egy kutyabarát munkatársam ajánlotta az ő hatására olvastam utána. Elkezdten rendszeresen futni és eddig két alkalom volt, amikor használnom kellett a riasztót. Mint egy láthatatlan idomár, olyan hatással volt a támadó ebre. Minden különösebb"harci" jelenet nélkül más utat választott. Én szinte ki sem jöttem a futás ritmusából!!!
Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 11.
A termék kiváló, nagyon hasznos és a leírtaknak megfelelően működik. Ajánlom mindenkinek.Görögorszagban ahol nagyon sok a kóbor kutya,rengetegszer kihúzott a bajból. Mindig a táskámban hordom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 11.
Futóként szerencsére nem sokszor, de előfordult útjaim során kutyákkal kapcsolatos affér. Volt ebben konkrét támadás ugyanúgy, mint vízpótlás nélküli visszafordulás, mikor az éppen útba eső településen nem jutotta el a szokásos kútig ahol meg szoktam tölteni az addigra kiürült kulacsomat, mert egy igen barátságtalan kutya az utamat állta, én pedig a visszafordulás mellett döntöttem.
Két éve biztosan társam már hosszabb futásaimon a Dazer és még elemet sem kellett cserélnem benn. Kb. öt alkalom volt ez idő alatt amikor használnom kellett, minden esetben sikerült vele 100%-osan eltántorítani a kutyát a támadás szándékától. Volt, hogy nem elsőre, kellett 2-3 villantás kis időkülönbséggel, mire végleg feladta, de feladta. : ) Jó nagy kuvasz keverék volt, nehezen hátrált meg, de a riasztó tökéletesen működve megvédett.
Ezen megtapasztalások után pedig ad a készülék egy nagyfokú biztonságérzetet is, hogy meg tudom sérülés nélkül biztosan védeni magam ilyen esetekben. Ez pedig még könnyebb lelkűvé és önfeledtebbé teszi a futásaimat. : )
Hálás vagyok Sipinek az eszközért, amit nagyon jó szívvel ajánlok mindenkinek, akinek fontos önmaga és szerettei biztonsága és ki van téve kutyatámadás lehetőségének.

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 10.
Futó vagyok vidéken. Nincs sok, de akad kóbor kutya. Vagy barátságos vagy nem. Nincs időm, de nem is akarom kideríteni, csak futni szeretnék. A dazer nem csak hogy biztonságos érzést nyújt, de működik is. Simán magammal tudom vinni, nem zavar, belülre szoktam tenni és a nadrágom madzagját szorosra kötöm, így nem dobálódik minden lépésnél, súlya pedig szinte nincs. Mi kell még? A környék kutyáit már ismerem, ha idegen, és nagy kutyát látok, akkor kézbe veszem és magabiztosan futok az utamon. Békés csendes megoldás.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Futóként többször kerültem olyan helyzetbe, amikor az erdőben a “rendes” gazdi póráz nélkül sétált neveletlen kutyáival, és nekem rohantak. Ezt megelégelve kerestem kutyariasztó eszközt. A futás-kutyariasztás kapcsán először Sipos úr futómúltjával ismerkedtem, utána találtam infót az eszközről. Kételkedés nélkül rendeltem. Másnap meg is ékezett a készülék. De telefonon is teljeskörűen ellátott tanácsokkal.
Bevált. Utána még egyet vásároltam ajándékba.
Tapasztalat: utcán, erdőben szemberohanó, veszélyesnek tűnő kutyákra hatásos. Némelyik kutya már, ha meglátja a készüléket, “sarkon fordul”. Idősebb németjuhász, fémkerítésen belül, füle botját sem mozdítja, úgy ugat, pedig már százszor is elfutottam a kerítés előtt (lehet, hogy csontot kéne adnom neki
| 4 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Amiatt vettem, mert a szomszéd kutya szünet nélkül csahol, ha a mi kutyánkat látja. Márpedig ilyen miatt egy lépése se lesz korlátozva a miénknek a saját kertünkben, természetesen. Sajnos ez az eszköz nem riasztja el a szomszéd kutyát, de nem feltétlenül az riasztót hibáztatom, mert az a kutya rendkívül bosszantó, és elborult módon csahol.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
A készülék amit Öntől vásároltam kb. másfél, két éve
még mindig. müködik bár mostanában nem használom,mert
időközben sikerült vele a szomszéd kutyáját leszoktatni
az ugatásról.
Üdvözlettel: Mihály
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Igen meg vagyok vele elégedve amit irtak a termékről igaz sajnos volt szerencsém ki próbálni és tényleg azt nyújtotta amit vártam 6 m-re lehetett kb a a nagy testű nem mondható barátságos gazdátlan kutya mintha láthatatlan üvegfalnak ment volna szinte megtorpant ahogy rá irányitottam a riasztót majd ellenkező irányba vette az útját mindenkinek csak ajánlani tudom köszönöm a családom nevében ugyanis ahol lakunk rengeteg a kóbor állat sajnos !!!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Hatásos volt az utcán támadó kutyáknál,
kerítésen belüli kutyáknál nem mindíg(terület védelem miatt) leejteni nem érdemes mert elromolhat, ezért be szoktam burkolni szivacsos anyaggal, télen is testmeleg közelében tároljuk, óvjuk a párától is.
Remek védelem a leírás alapján.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Kutyámat séta közben több alkalommal is megtudtam védeni kisebb és nagyobb kutyák támadása ellen a készüléket használva.
Örülök hogy megvettem. Bátran ajánlom mindenkinek.
| 4 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Erdélyben biciklitúrán használtam. Jól működött terepen(pásztorkutyák) és közúton(kóbor kutyák) is. Itthon is hónapokig működött.
Termékfejlesztési javaslatom: cseppmentesség és némi ütésállóság a szabadtéri használat miatt.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Asszonynak is vettem, nekem is van.
Ha túrázunk a gyerekekkel Erdélyben, vagy máshol, mindig visszük.
A farkas még érzékenyebb rá, a medvére nem hat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Szuper jó, csak egy hibája volt a használat alatt. Az öreg süket kutyákat nem kergette el. De az ereje teljében lévő haragvó, acsarkodó kutya úgy menekült fülét farkát behúzva, mintha 1000 ördöggel találkozott volna!!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Örülök, hogy rátaláltam erre a szerkezetre. Falun elég para enélkül futni. Volt mér éles helyzetem kutyával és jól működött. Köszi.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Nagyon jól döntöttem,hogy ezt a kutyariasztót vásároltam meg.A futóútvonalaimon rengeteg a kutya,akik többször agresszív módon közelítettek felém.Most már biztonságban érzem magam,nagy kutyák esetében is hatékony.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 05.
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást a termékről és a gyors szállítást! :-) Megvolt az első próba. Egy nyitott kiskapuban állt egy kutya és hangosan ugatva elindult felénk. Miután rányomtuk a riasztót azonnal visszafordult a ház felé. Azt a csodálkozó nézését öröm volt nézni, hogy ez meg mi volt? Remélem hasonlóan fog működni a többi kutyánál is.

Üdv: Katka