Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 20/338-9898
Ön itt jár: Kezdőlap >

Bradas

Bradas

"BRADAS" cég 1989-ben alakult és kezdte meg tevékenységét. A cég Lengyelország délnyugati részén, az Opolskie vajdaságban, Olesnóban található.

A PVC tömlők egyik legnagyobb importőre vagyunk Európában. 1989 óta foglalkozunk professzionálisan kertészeti, mezőgazdasági és ipari célú tömlők és szerelvények importjával, exportjával és forgalmazásával.

Több európai és ázsiai vállalat általános forgalmazója vagyunk. Kínálatunkban kerti szerelvények, tömlők, szerszámok, műszaki csatlakozók és sok egyéb cikk széles választéka található. Több tucat éve széles körben bővítettük a választékot a "Kertápolás"

szlogenünknek megfelelően . A "BRADAS" cég hosszú távú és megbízható tevékenységével és kivitelezőinkkel való rugalmas együttműködésével évek óta  vezető pozíciót foglal el az európai piacon.

A cég küldetése, hogy a legkiválóbb minőségű, funkcionalitású és stílusos termékeket vezesse be a piacra a legújabb iparági trendeknek megfelelően, ugyanakkor árban versenyképes a legértékesebb és legjelentősebb versenytársakkal szemben a kerti és műszaki kiegészítők terén. ipar.

A szisztematikusan bővített magas raktárterület jelenleg 20.000 m2 . Magasan képzett személyzet, professzionális raktározási, elosztási és logisztikai rendszer biztosítja mindenkor a legjobb ügyfélszolgálatot.

Rendezés:
Nézet: